GÜNDEM

Şamil Tayyar ve Faruk Acar birbirine girdi!

AndyAr Araştırma sahibi Faruk Acar ve Şamil Tayyar birbirine girdi. Faruk Acar katıldığı televizyon programında, 'Şamil Tayyar siyasetçi kimliğiyle ordan bana sallıyorsa benim nazarımda da beni tanıyanlar nazarında da bir karşılığı yok' diyerek ateş püskürdü.

Şamil Tayyar ve Faruk Acar birbirine girdi!

AndyAr Araştırma sahibi Faruk Acar, Şamil Tayyar’a ateş püskürdü. Gazeteci Hatice Kübra Özdemir ve Afşin Hatipoğlu’nun yaptığı Z Raporu yayınına katılan Faruk Acar konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Acar, 'bu adama cevap vermeye değmez' diyerek Şamil Tayyar'ı yerden yere vurdu. 

İşte o açıklama.. 

Şamil Tayyar benim adıma hadsizce bir ithamda bulunmuş. Söylediklerinin hepsi yalan!İstanbul’u ben değil Mahir Ünal, ali İhsan Yavuz, bayrak Şenocak ve yeni bir ajans yaptı. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde bıraktım.CB’la özel devam ettirdik hukukumuzu! Ama bu adama cevap vermeye değmez!

Maalesef MKYK değerlendirmem biraz da bu dili anlatan ekiplerin girmesinden kaynaklanıyordu!Ve oldu işte.Ben bir araştırmacıyım. HDP dışında neredeyse tüm partilerin genel başkanlarıyla çalıştım. Benim etik duruşum bellidir. 24 Haziran seçimlerinde hem AK Parti’nin hem de Cumhurbaşkanımızın kampanyasını yürütmem istenince benden, çıktığım tv programlarına çıkmama kararı almış biriyim. Tv kanallarında kendi yürüttüğüm kampanyayı savunmak adil olmaz diye düşündüm. Bütün bunlar ortadayken Şamil Tayyar siyasetçi kimliğiyle ordan bana sallıyorsa benim nazarımda da beni tanıyanlar nazarında da bir karşılığı yok. Ama hukuki olarak bakacağım.Herkesin MKYK hakkında yorum yaptığı bir yerde ben yapamaz mıyım? Ben doğrucu Davut olmaya devam edeceğim.24 Haziran seçimlerini ben yönettim.Ve AK Parti tarihinde cumhurbaşkanının aldığı oy tarihinde en yüksek oy oldu. 52,7

Ardından dün akşam TV100'de yayınlanan ve Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programına telefon bağlantısı ile katılan Faruk Acar ve Şamil Tayyar arasındaki polemik burada da devam etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar