MEDYA KÖŞESİ

Salih Tuna'nın TGB yazısı sosyal medyayı salladı

TGB, geçtiğimiz günlerde Kaz Dağları'nda bir süredir devam eden ve kamuoyunu yanıltan eylemler hakkında Twitter üzerinden açıklama yapmıştı. Salih Tuna, bugünkü köşe yazısında TGB'ye destek çıktı.

Salih Tuna'nın TGB yazısı sosyal medyayı salladı

Salih Tuna "Atatürkçüleri nasıl savunursun ey Salih Tuna" başlıklı yazısında "Kaz Dağları projesini" AB'den fonlanan derneklerine kadar belgeleriyle ifşa edildiğini söylerken TGB için " Oyunlarını bozdular. Haliyle, 'Atatürkçüleri' kullanmalarına engel oldular." dedi.

Salih Tuna'nın TGB'yi övdüğü bu yazısı sosyal medyanın gündemine oturdu. 

TGB'nin emperyalizme karşı Atatürk'ü savunduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da savunduğunun altını çizen Salih Tuna, TGB'nin geçmişte ABD'ye karşı verdiği mücadeleleri de hatırlattı. 

Yazısında "Hiç unutmam, Eminönü'ndeki söz konusu eylemi köşeme taşıyıp sitayişle bahsettiğimde kimi mahalle sakinlerinden çok tepki görmüştüm. Onlar ulusalcıymış, vesayetçiymiş, Aydınlıkçıymış, Erdoğan ve AK Parti düşmanıymış... Adı lazım değil biri de "Atatürkçüleri nasıl savunursun ey Salih Tuna" diye şavullamıştı." ifadelerini kullanan Salih Tuna, tavrını şöyle gerekçelendirdi: ABD emperyalizmine kim nerde karşı çıkıyorsa, kim emperyalizme karşı vatanını savunuyorsa kim olduğuna bakmaksızın hep savundum, savunurum.

Salih Tuna TGB'nin Kaz Dağları ile ilgili açıklamasına destek verirken "gençlerin oyunu bozduğunu" şu sözleriyle vurguladı: 

Hile ve desiseye karşı dirayet gösterdiler.

"Kaz Dağları projesini" de AB'den fonlanan derneklerine kadar belgeleriyle deşifre ettiler.

"Toprağın üstü de altı da vatandır" dediler. "Madenlerimiz milletimizin zenginliğidir, çıkartılmalıdır ama özelleştirmeye karşıyız, Türkiye kendisi çıkartsın" dediler.

Oyunlarını bozdular. Haliyle, "Atatürkçüleri" kullanmalarına engel oldular.

ABD ve AB yandaşlarından yeminli Erdoğan düşmanlarına kadar hepsi birden TGB'yi itibarsızlaştırmak için saldırıya geçti.

İşin en komik yanı da şu:

Kaz Dağları'nda dönüm dönüm arsaları ve villaları olanlarla ağız birliği içindeki bu hayasız koro, bir dikili ağacı olmayan bu gençleri "yandaş" ilan etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar