GÜNDEM

Salih Tuna'dan CHP'li Özkoç'a tepki:'Mizah'tan'yargılanmamı istiyor!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Sabah yazarı Salih Tuna'nın bugün kaleme aldığı yazısı nedeni ile yasal yollara başvuracağını açıkladı. Tuna da sosyal medya hesabından Özkoç'a tepki gösterdi ve "'Mizah'tan yargılanmamı istiyor!..Bir de, "gayriciddi bir üslupla" demiş! Bir mizah yazısı için diyor bunu. " dedi.

Salih Tuna'dan CHP'li Özkoç'a tepki:'Mizah'tan'yargılanmamı istiyor!

Sabah yazarı Salih Tuna'nın bugün kaleme aldığı 'Genel Merkez’de böcek!..'başlıklı yazısı ortalığı karıştırdı.

CHP'li Özkoç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna tarafından bugün ve çeşitli tarihlerde gayriciddi bir üslupla kaleme alınan köşe yazıları hakkında gerekli tüm yasal yollara başvuracağım." dedi.

Sabah yazarı Salih Tuna da Özkoç'a tepki göstererek "Özal döneminde, Brecht'ten uyarladığım bir oyun nedeniyle, aynı anda hem komünistlik (141-142. madde) hem de İslamcılık propagandasından (163. madde) yargılandım... Bu CHP'li milletvekili de sonuçta "mizah"tan yargılanmamı istiyor!..Bir de, "gayriciddi bir üslupla" demiş! Bir mizah yazısı için diyor bunu. Seviye bu!..Bilmiyorum ama en azından bunlar için "Köy Enstitüleri" devam mı etseydi acaba?" ifadelerini kullandı.

SALİH TUNA'NIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar