GÜNDEM

Salih Tuna'dan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na Ahmet Kekeç tepkisi

Sabah yazarı Salih Tuna, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na hitaben kaleme aldığı yazısında ikilinin Ahmet Kekeç'in ölümü karşısında gösterdiği tutumu eleştirdi ve "Kılıçdaroğlu kadar olamadınız" dedi.

Salih Tuna'dan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na Ahmet Kekeç tepkisi

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'in ölüm haberinin ardından, oğlunu aradığını, cenazeye çelenk gönderdiğini, üstelik bunu Ahmet Kekeç'i kendisi hakkında yazdığı yazılar nedeniyle mahkemeye vermişken yaptığını söyledi. "Yazık ki yazık, Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde makam ve mevki sahibi olanlar onun kadar bile olamadı!" diyen Tuna, şöyle devam etti:

"Mesela siz, Sayın Gül? Cumhurbaşkanlığı makamına geliş sürecinizde ve akabinde sevgili kardeşim Ahmet Kekeç'in sizi arkalayan onca yazısının bir rahmet dileği kadar da mı hatırı yoktu? Şuncacık (insani) şeyden "imtina" etmenizin nedeni nedir?..

Ya siz, Sayın Davutoğlu? "Kim ne derse desin ben sözüme sadığım, Cumhurbaşkanımızla kurduğum vefa ilişkisini son nefesime kadar sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhinde tek söz duymadı. Duymayacak..." sözlerini size hatırlattığı için mi? Şu anki halinize bakınca, evet, sözünüzü size hatırlatmak gerçekten de çok ağır olmuş! Ama bunda can arkadaşımın suçu ne? Siz maalesef busunuz!..."

Tuna, iki ismin yanı sıra "Ya siz? Zamanında aynı gazetede yıllar yılı birlikte çalıştınız" diyerek Ahmet Kekeç'le mesai arkadaşlığı yapan medya çalışanlarını işaret etti.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar