GÜNCEL

Salih Tuna Rasim Ozan'a destek verdi, Fatih Portakal ve Emre Uslu'ya saydırdı

Sabah yazarı Salih Tuna, özür dilemesine rağmen ekranlara çıkartılmayan Rasim Ozan Kütahyalı'ya destek verdiği yazısında FOX TV, fATİH portakal ve Emre Uslu'ya saydırdı.

Salih Tuna Rasim Ozan'a destek verdi, Fatih Portakal ve Emre Uslu'ya saydırdı

Medyada linç kampanyalarına değinen Sabah yazarı Salih Tuna, Rasim Ozan Kütahyalı'nın özür dilemesine rağmen ekranlara çıkarılmadığını ifade ederek destek verdi.

Buna karşılık "PKK'ya teşekkür eden" FOX TV sunucusu Fatih Portakal'a sessiz kalındığını ifade etti. 

FETÖ firarisi Emre Uslu'nun İmamoğlu paylaşımını da kou edinen Tuna şu ifadeleri kullandı:

Mesela, Rasim Ozan Kütahyalı binlerce kez özür dilediği, hatta canlı yayında "eşeklik ettim" dediği müstekreh bir ifadesi nedeniyle linç edildi. Tüm ekranlar ona yasak edildi.

Daha evvel de yarışma programlarının en çok izlenen sunucusu Güner Ümit'e münasebetsiz bir cümlesi nedeniyle (maksadımı aştım, niyetim o değildi yollu onca özür dilediği halde) mavi gökyüzü dar edildi...

Pardon, "Oh olsun onlara, cezalarını çeksinler" mi dediniz?

Peki, "PKK'ya teşekkür etmeliyiz" diyen günümüz Samanyolu TV'sinin Portakal'ına gelince neden susuyorsunuz?

Mehmetçiği katleden terör örgütüne teşekkür etmek çok daha korkunç bir fecaat değil mi?

Susmak şöyle dursun, Soner Yalçın arkadaşımızın ODA TV'si bile her fırsatta bu Amerikan kanalının algı operatörünü arkalıyor. "Haber bülteni sunmuyor, manipülasyon pornosu yapıyor" dediğim için de ABD muhibbi zıpçıktı solcular fakiri hedef gösteriyor.

Bunlar neyin ittifakı içinde bilmiyorum.

Benim bildiğim, mahut medyanın oluşturduğu atmosferden beslenen tarla fareleri cirit atıyor.

Bunlardan biri (Emre Uslu olanı) depremin ardından, "İmamoğlu'nu seçtiniz, belalar gelmeye başladı. Deprem oldu bu yüzden diyen çıkmadı mı henüz?" şeklinde bir tweet attı.

Bu muhalifin önde gidenine...

"Senin Hocaefendin değil miydi 'Erzurum'da yaşadığım için deprem Erzincan'a kaydırıldı' diyen? Senin Today's Zaman'ının genel yayın müdürü değil miydi 'FETÖ'nün dershanelerinin kapatılması yüzünden bu yıl Malatya'da kayısı olmadı / kurt vurdu' diyen? Ve senin o köşe yazarı kankan değil miydi Fetullah'a Türkiye teslim edilmediği için deprem oldu diyen?" şeklinde sorular sormak beyhudedir.

Asıl sorulması gereken şudur:

Muhalifin bu önde gideni hangi Mankurt Yönlendirme Merkezi'nin oluşturduğu sosyolojide sörf yapıyor?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar