POLEMİK

Salih Tuna Nagehan Alçı'yı fena ti'ye aldı

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, "İslamcılar arası meydan muharebesi" başlıklı yazısı nedeniyle Milliyet yazarı Nagehan Alçı'ya tepki gösterdi.

Salih Tuna Nagehan Alçı'yı fena ti'ye aldı

 Twitter'dan "Benimle ilgili her cümlesi hilafı hakikat" diyen Tuna, "Hem Cem Küçük, 'İslamcı' mıymış? Nasıl yani? Rasim Ozan (Kütahyalı) gibi falan mı?" diye yazdı. Adını anmadığı köşe komşusu Aydın Ünal ile aralarında hiçbir kavga olmadığını ifade eden Tuna, "Piyasada meydan muharebesi yoktur. Ama arzulandığı belli oluyor" görüşünü dile getirdi.

"Mahalle"deki "İslamcı-Pelikancı" tartışmalarını köşesine taşıyan Nagehan Alçı, tarafların Yeni Şafak yazarları Aydın Ünal ve Salih Tuna çevresinde konumlandığını iddia ederek şunları yazdı:

 

"Bu savaşın birçok cephesi mevcut. Öncelikle Star gazetesinde Ahmet Taşgetiren-Ahmet Kekeç, Yeni Şafak gazetesinde ise Salih Tuna-Aydın Ünal kavgası çok uzun süredir devam ediyor. Burada ismi geçen dört yazar da kendilerini İslamcı olarak tanımlıyorlar. Fakat kavga sırasında bir taraf öbürünü İslamcı olmamakla itham ediyor hatta çok ağır sözler sarf ediyor. Bu saflaşmada Kemal Öztürk ve İsmail Kılıçarslan gibi İslamcılar, Ünal-Taşgetiren kanadını Turgay Güler ve Cem Küçük gibi İslamcılar Kekeç-Tuna tarafını destekliyor. Bu dört isim de söylediğim gibi kendini İslamcı olarak tanımlıyor ama yine birbirilerini İslamcı olmamakla itham ediyorlar. Ayrıca Karar gazetesinde toplanan İslamcı yazarlar ve Akif Beki ilk kanadı destekliyor. Karar’daki İslamcılar ve Beki, olayı bir İslamcılar-Pelikancılar kavgası olarak görüyor. Karar’ı hedef alan İslamcılar ise bu grubun Erdoğan düşmanı bir çete olduğunu iddia ediyor"

Cem Küçük'ün "İslamcı" olarak tanımlanmasının yanlış olacağı görüşünü dile getiren Salih Tuna, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik olarak "Benimle ilgili her cümlesi hilafı hakikat" diyen Tuna, "Hem Cem Küçük, 'İslamcı' mıymış? Nasıl yani? Rasim Ozan (Kütahyalı) gibi falan mı?" dedi.

İşte Tuna'nın o tweetleri:

"Zikredilen beyefendiyle(Aydın Ünal) hiçbir kavgam yoktur.Piyasada meydan muharebesi de yoktur.Ama arzulandığı belli oluyor"

"N. Alçı'nınbenimle ilgili her cümlesi hilafı hakikat. Hem...Cem Küçük, "İslamcı" mıymış?Nasıl yani?!!! Rasim Ozan gibi falan mı?"

""Profesyoneller" ne yaparlarsa yapsınlar,çatallı dillerini nereye uzatırsa uzatsınlar, Müslümanları birbirine düşüremeyecekler."

"Operasyonun farkındayız!Kime karşı olduğumuzu söylüyorsanız, şu andan itibaren o bizim kardeşimizdir. NOKTA."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar