GÜNCEL

Salih Tuna: Muhafazakâr satışa devam mı?

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Muhafazakâr satışa devam mı?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Salih Tuna'nın yazısı:

Hastanelerden okullara kadar nokta atışı bombalarla Filistinli bebeklere varıncaya değin katliam yapan Soykırımcı İsrail'e "İsrail terör örgütü" deniyor ya, "terör örgütleri" alınganlık gösterseler yeridir.
Hatta bir imza kampanyası düzenleyip (mesela) "Biz öyle İsrail gibi önce yardım kuruluşlarına yer gösterip sonra da o yeri bombalamayız..." deseler herkes dumura uğrar.
Demem o ki, Irkçı Siyonist İsrail o derece müstekreh bir örgüttür.
Bunu görmek için de insan olmak kâfidir. Gerçekten de İsrail bombalarıyla paramparça edilen çocuklarının parçalarını toplayıp poşetlere koyan Filistinli babalara duyarsız kalmanın, insanlıktan çıkmanın dışında hiçbir izahı yoktur.
Hülasa, bu işin iktidarı-muhalifi veya sağcısı-solcusu olmaz.
Muhalif gazetelerden Evrensel veya Birgün'den, HKP ve TKP gibi en solcu muhalif partilere kadar Filistin'den yana tavırlarını ortaya koydular. (Muhafazakâr muhaliflerden Karamollaoğlu'nun da hakkını teslim edelim, baştan beri duyarlığını...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar