POLEMİK

Salih Tuna "Bak sayın dangalak!" sözlerini kime söyledi?

Bir FETÖ'cülük kavgasıdır gidiyor... Salih Tuna da bu kavgaya katılıyor ama isim vermiyor, adres göstermiyor. Diyor ki, "Bak sayın dangalak... Biri sana yanlış yoldasın dediğinde, "sen de vaktiyle yanlış yoldaydın" karşılığını vermekle, yanlış yolda olduğunu itiraf etmekle kalmıyorsun, aynı zamanda, muhatabının da doğru yolda olduğunu ikrar ediyorsun"

Salih Tuna "Bak sayın dangalak!" sözlerini kime söyledi?

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, isim vermeden belki de adrese belli olan bir yazı kaleme alarak FETÖ'cülük kavgasının ortasına daldı. 

Yazının direkt sonundan başlayalım. bakın ne diyor Tuna!

"Madem öyle FETÖ'nün amaçlarına neden hizmet ediyorsunuz veya FETÖ'yle neden aynı gemide yer alıyorsunuz denildiğinde bu sefer de "düz dangalaklar" alıyor sazı ele.

Bak sayın dangalak...

Biri sana yanlış yoldasın dediğinde, "sen de vaktiyle yanlış yoldaydın" karşılığını vermekle, yanlış yolda olduğunu itiraf etmekle kalmıyorsun, aynı zamanda, muhatabının da doğru yolda olduğunu ikrar ediyorsun.

Şuncacık şeyi fark edememek için mucize çapında ahmak olmak gerektir."

Bu sözlerin birilerine söylendiği kesin ama isim yok. Ortaya mı söyledi yoksa bir adrese teslim mi söz konusu bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var ki Salih Tuna, ortaya konuşmayı seven bir yazar...

Zaten yazının diğer kısımlarında da hemen hemen herkesin bildiği "FETÖ'cüler nasıl olur, nasıl takiyye yaparlar?" sorusunun cevabını örneklerle vermiş Tuna...

Bizim merak ettiğimiz ise bu sözlerin ulaştığı adres. Onu da ilerleyen günlerde göreceğiz gibi...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar