GÜNDEM

Saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ da suçlanan Semih Yalçın da Nagehan Alçı’ya konuştu

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, dün saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile yaptığı telefon görüşmesini köşesine taşıdı. Alçı, ayrıca Semih Yalçın ile de konuştu.

Saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ da suçlanan Semih Yalçın da Nagehan Alçı’ya konuştu

Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtlayan Özdağ, saldırganların talimatla iş yaptıklarını söyledi ve Semih Yalçın'ın sözlerini hatırlattı. 

Bunun üzerine Nagehan Alçı, Semih Yalçın ile de görüşme gerçekleştirdi. 

İşte o yazı:

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile detaylı bir telefon konuşması yaptım. Orhan Uğuroğlu ben kendisini aradığımda hastanede gözetim altındaydı, oğlu Alper’e ulaştım ve bilgi aldım. Ardından da Özdağ’ın birkaç gün önce sert bir siyasi polemik yaşadığı ve saldırıdan sonra işaret ettiği isim olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı aradım. Semih Bey ile tüm iddiaları ve son günlerde yaşadığı polemikleri konuştuk.

SELÇUK ÖZDAĞ: "SİLAHLI BİR KİŞİ BAŞIMDA BEKLERKEN DİĞERLERİ ARKADAN SALDIRDI"

Özdağ hastanedeydi. “Kafamda 15 dikiş var Nagehan Hanım” diyerek açtı telefonu. “2 parmağım kırık, yarın kolumdan ameliyata gireceğim. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ülke bu hale gelebilir mi? Yazık!” dedi. Saldırı ile ilgili detay sorunca şunları söyledi: "Evimin önünde 5-6 kişi arkadan saldırdılar. Evimi nereden biliyorlar? Cuma namazına gideceğimi nereden biliyorlar? Belli ki takip etmişler. Bir saldırgan şoförüm araçtan çıkmasın diye silahla arabanın kapısını tutmuş, 4-5 kişi üzerime çullandılar, yanlarındaki diğer bir kişi elinde silahla ben silah çıkarırsam vurmak için bekliyordu.” Özdağ şöyle devam etti: “Ben ülkü ocaklarından geliyorum Nagehan Hanım, buraların işleyişini bilirim. Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerimden sonra beni hedefe koydular. Semih Yalçın’ın sözlerini görmüşsünüzdür. Böyle bir saldırı talimatla olur. Bakın en çirkini ne biliyor musunuz, arkadan saldırdılar. Kalleşçe saldırdılar.” “Bu Semih Yalçın’a yönelik çok ağır bir itham Selçuk Bey, somut bir kanıt var mı elinizde” dedim. “Ben ülkücü hareketin işleyişini bilirim” diye cevap verdi.

SEMİH YALÇIN'A DA SORDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı aradım ve "Semih Bey birkaç gün önce Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alan eleştirileri nedeniyle Selçuk Özdağ ile çok sert bir polemik yaşamıştınız. Kendisi bugün bir saldırıya uğradı ve bu saldırının arkasındaki isim olarak sizi işaret etti. Cevabınız nedir?" diye sordum.

"Nagehan Hanım Selçuk Özdağ’ı ben Keçiören’den tanırım, cemaziyelevvvelini bilirim. Kendisini hiç sevmem. Bunu da gizlemem, açık açık söylerim. Sosyal medyada da ifade ettiğim gibi hayatı boyunca çıkarları için yan yana yürüdüğü herkesi satmış Talleyrand isimli Fransız politikacıya benzetiyorum kendisini. Son olarak gereksiz yere Sayın Bahçeli’ye saldırdı. Bu saldırısı çok ağırıma gitti Nagehan Hanım. Ben de o nedenle kendisine cevap verdim. Benim üslubum çok ağırdır doğru ama durduk yere kimseye sataşmam. Üstelik sözlü polemik ile bu saldırının ne ilgisi var? Saldırı yapacak insan önceden böyle önden sözlerle yüklenir mi? Saldırı yaptıracak insan bilakis sinsi davranır, ses etmez. Ben mertçe tavrımı ortaya koydum. Bu saldırılarla benim hiçbir ilgim ve bilgim yok ve olması mümkün değil."

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar