GÜNCEL

Saldırıya uğrayan DHA muhabiri Hasan Dönmez yaşananları anlattı

Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Hasan Dönmez, Konya'da yaptığı haber esnasında saldırıya uğramıştı. Dönmez, saldırganların kayıp yakını olmadığını oraya gelen ve olayı takip eden kişiler olduğunu söyledi. Dönmez şikayetçi olacağını da belirtti.

Saldırıya uğrayan DHA muhabiri Hasan Dönmez yaşananları anlattı

Konya’nın Karatay ilçesinde çöken binayla ilgili gelişmeleri aktaran DHA Muhabiri Hasan Dönmez, canlı yayında saldırıya uğradı. Dönmez saldırı anında yaşadıklarını MedyaTava'ya açıkladı. 

Saldırının Haber Global'e bağlandığı sırada olduğuna belirten Hasan Dönmez şunları söyledi:

"Sabah saatlerinde iki katlı binanın çökmesi sonucu hemen olay yerine gittim ve televizyonlara canlı bağlantılar yapıyordum. NTV'ye de canlı bağlantı yaptım ama bana saldırı olayı tam Haber Global'e canlı yayın bağlantı sırasında oldu.

"MAĞDUR YAKINLARI DEĞİL"

Saldırı sabah saat 10 civarı gerçekleşti. Gördüğünüz gibi yayın esnasında, bana önce direk sözlü müdahalede bulunuldu, sonra hemen iki kişi üzerime saldırdı. Oradaki polisler hemen müdahale ettiler, saldırganlar mağdur, kayıp yakını değillerdi, oraya gelmiş, olayı takip eden kişilerdi.

Henüz gidip şikayetçi olmadım ama bugün şikayetçi olacağım ve darp raporu alacağım. Henüz hala olay yerindeyim ve canlı yayınlarım devam ediyor."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar