TV HABER

Sadettin Teksoy efsanesi ekranlara dönüyor...

Bir dönemin fenomen televizyoncusu Sadettin Teksoy, uzun yıllar sonra ekrana geri dönüyor... Teksoy yine gizemlerin peşinde koşacak...

Sadettin Teksoy efsanesi ekranlara dönüyor...

Bir dönem ekranda fenomen haline gelen ünlü televizyoncu Sadettin Teksoy'un ekran hasreti sona eriyor...

Sadettin Teksoy, fenomen programıyla yine gizemlerin peşinde koşmaya başlayır...

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Saadettin Teksoy'un Teve2 ile ekranlara döneceğini açıkladı. Koloğlu, yazısında ayrıca Özlem Gürses'in de yine Teve2 ile ekranlara döneceğini açıkladı.

İşte Koloğlu'nun bugünkü yazısından ilgilibölümler:

"BEN SADETTİN TEKSOY, GELİYORUM..."

Levent Kırca ne muhteşem yapardı, “Ben Sadettin Teksoy, sokarım” esprisini. Teksoy, özel televizyon ekranının tartışmasız en özel isimlerinden biri. Uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Yeni sezonda, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Bakalım yine Manisa’da Tarzan arayacak mı?

ÖZLEM GÜRSES DE TeVe2 EKRANINA DÖNÜYOR

Televizyona ara veren Özlem Gürses, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Gürses, bire bir söyleşiler yapacak. Karşısında tanımadığı bir kişi olacak. “Merhaba, nasılsınız?” diyerek sohbete başlayacak. Hem Özlem Hanım hem de biz, kişinin hikayesini dinleyeceğiz ve tanıyacağız.

EZGİ SERTEL DE YEMEKTEN FAZLASIYLA TeVE2'DE...

Ezgi Sertel, Teve2’de farklı bir formatla karşımıza çıkacak. Özetle; sosyal medyada takipçileri fazla olan, daha çok kadınlar ve ilişkiler üzerine ahkâm kesen blogyazarlarından oluşan bir ekiple, ev muhabbeti yapacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar