GÜNCEL

Sadece Fatih Altaylı değil kim olursa olsun söyleyemezmiş! Fatih Selek nedenini açıkladı

Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşan Teke Tek ve Teke Tek Özel programı oldukça ses getirdi. Türkiye yazarı Fatih Selek de Altaylı'nın Babacan'a yönelik"organizatör gibisiniz, aldığım hissiyat bu" sözlerine takıldı ve İmamoğlu'na karşı şahsi 'hissiyat'ını söylemediğine dikkat çekti.

Sadece Fatih Altaylı değil kim olursa olsun söyleyemezmiş! Fatih Selek nedenini açıkladı

Ali Babacan'lı Teke Tek ve Ekrem İmamoğlu'lu Teke Tek Özel konuşulmaya devam ediyor. Türkiye yazarı Fatih Selek de Altaylı'nın konuklarına karşı yaklaşımına dikkat çekti. 

Selek, sadece Altaylı'nın değil kim olursa olsun Ali Babacan'a söylenenlerin İmamoğlu'na söylemenin imkansız olduğunu belirtti ve nedenini de şöyle açıkladı:

Yoksa var ya adamı linç ederler, ne yandaşlığı kalır ne trollüğü!

Adamına göre yorum
 
Fatih Altaylı, konuk ettiği Ali Babacan'a "Herkes lider arıyor. Siz bir liderden çok organizatör gibisiniz, aldığım hissiyat bu. Ali Bey takacak arkasına insanları, tutacak kollarından yürüyecek gidecek diye bir hissiyat oluşmadı" dedi. Babacan'ı hafife aldı, iğneledi, sizin tarz tutmaz demeye getirdi.
Aynı Altaylı ertesi gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı. Ama ona karşı şahsi 'hissiyat'ını söylemedi. Aksine "Kadınlar size inanılmaz ilgi gösteriyorlar. Kadınların sevgilisi olmuşsunuz, niye böyle? Çalışmalarınıza engel var mı?" gibi sorular yöneltti. İkinci konuğunu gömmedi.
Babacan'a laf çakmak kolay!
Ama İmamoğlu'na diyemez. O koltukta değil Fatih Altaylı, o mahalleden kim olsa fark etmez, diyemezler.
Yoksa var ya adamı linç ederler, ne yandaşlığı kalır ne trollüğü!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar