GÜNCEL

Sabah yazarından TGC ve İBB'ye sert tepki! "Cankurtaranın gazeteciyi ısırması haber midir?”

İstanbul Şile’de kaybolan vatandaşları haber yapmaya giden A Haber ekibinin cankurtaranların saldırısına uğramasına tepki gösteren Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Gazeteciler Cemiyeti ve İBB’nin konuyla ilgili tavrını eleştirdi.

Sabah yazarından TGC ve İBB'ye sert tepki! "Cankurtaranın gazeteciyi ısırması haber midir?”

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, A Haber muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ile kameraman Ayhan Arıtürk; Şile sahilinde, haber takibi yaparken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaranlar tarafından darbedildi. Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun'un cankurtaranlara destek vermesi ve Gazeteciler Cemiyetinin basına yapılan bu saldırı karşısında suskun kalmasını köşesine taşıdı.

İşte o yazı...

Karadeniz'de boğulup kaybolan vatandaşların haberini yapan A Haber muhabiri Çağdaş Şenlik ve kameraman Ayhan Arıtürk sahilde cankurtaranların saldırısına uğradı.
Saldırıya dair görüntüler net, izlemişsinizdir.

Gazeteciler Cemiyeti basına yapılan bu saldırı karşısında suskunluk ayıbının da ötesine geçip "kınamayacağını" açıklıyor... Üstelik gazeteciler gününde!
İBB'nin Basın Sözcüsü Murat Ongun ise kendisini azmettirici pozisyonuna sokacak laflar etmekten çekinmiyor... "Görevinizi layıkıyla yaptınız" diyerek belediyenin asabi cankurtaranlarının sırtını tapışlıyor.
Bir zamanlar meslektaşımız olan Ongun, dakikalarca darp edilen, kameraları, mikrofonları kırılan gazetecilere bir kuru geçmiş olsun diyemiyor!

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar