TELEVİZYON

Sabah yazarından Acun Ilıcalı'ya 'Survivor adayı' önerisi

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Acun Ilıcalı'ya Survivor adayı önerisinde bulundu. Aytuğ, MasterChef'te 'Boom'cu Yasin' olarak tanınan Yasin Obuz'un Survivor için biçilmiş kaftan olduğunu söyledi.

Sabah yazarından Acun Ilıcalı'ya 'Survivor adayı' önerisi

Öne damat adayı olarak tanıdık, ardından Yemekteyiz'de gördük ve son olarak MasterCehef'te çılgın halleri ile herkes tarafından çok sevildi Yasin Obuz...

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da, Acun Ilıcalı'ya Survivor için Yasin Obuz'u önerdi. Aytuğ, "Yasin, Survivor'da ya çok sevilen ya da topyekun nefret edilen bir yarışmacı olur. Cast konusunda uzmanlaşan Survivor editörlerinin bu 'cevheri' ıskalamayacağını düşünüyorum." dedi.

Survivor'a bir adayım var

Acun Ilıcalı, her zaman olduğu gibi Survivor'da yarışacak isimleri farklı tarihlerde, teker teker açıklıyor. Bu son derece mantıklı bir tanıtım tekniği. Çünkü tüm barutunu tek seferde harcamamış, yarışmayı sürekli gündemde tutmuş oluyor.
Sevgili Acun'a bir öneri de benden gelsin. Hem de kendi kanalından. Hepimizin MasterChef'te 'Boom'cu Yasin' olarak tanıyıp sevdiğimiz Yasin Obuz bana göre Survivor için biçilmiş kaftan. Her şeyden önce son derece renkli ve sürprizli bir kişiliği var. Yani Survivor'a bol malzeme sağlayacak baskın ve doğaçlama bir tarza sahip. Üstelik fiziği de bu zorlu yarışma için elverişli. Her daim 'kutuplarda' gezinen Boom'cu Yasin, Survivor'da ya çok sevilen ya da topyekun nefret edilen bir yarışmacı olur. Cast konusunda uzmanlaşan Survivor editörlerinin bu 'cevheri' ıskalamayacağını düşünüyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar