GÜNCEL

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, İsmail Küçükkaya'yı hedefine koydu!

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'yı 'eski eşine şiddet' davasıyla hedefine koydu. Tezel, Küçükkaya'yı 'sansür makinesi' olarak nitelendirdi.

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, İsmail Küçükkaya'yı hedefine koydu!

FOX TV'de Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan dava üç yıldır sürüyor. Davayla ilgili 19 Nisan'da yeni bir duruşma yapılacak. Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci'nin çağrısını köşesine taşıyarak, davayla ilgili medyadaki ve kadın derneklerindeki suskunluğu yazdı.Tezel, "Muhtemelen bu yazı için de dava açar! Ekranda özgürlük nutukları çekiyor ama adam 'sansür makinesi' gibi çalışıyor! Herkesi susturmak için zekice tazminat davaları açıyor, gazetecileri yıldırmaya çalışıyor!" diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

9 Nisan'da davam var, ilk defa çağrıda bulunuyorum. Üç yıldır bu mücadeleyi veriyorum, kanser oldum. Bana atılan yumruk, gördüğüm psikolojik şiddetin yanında hiç kalır. İnanın bana üç gün önce sokakta şiddet gören kadının yanında olmak istedim. Çünkü o kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil. Kimse onu yalancı, paracı, şucu-bucu denmiyor. Yalnız kalmaktan yoruldum. Bu ikiyüzlülüğün son bulması gerekiyor. Son bulursa kadına şiddet de azalabilir. Şimdi bu konuşma için de dava açabilirler artık her şeyi göze aldım. Kadınlardan, derneklerden, siyasilerden destek bekliyorum. Beni dinleyin. Bir mağdur kadın konuşmak istiyor ama kimse dinlemiyor."

Bu açıklama Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'dan şiddet gördüğü için ayrılan Eda Demirci'ye ait. Küçükkaya daha önce defalarca yaptığı gibi eski eşi Demirci için bir aylık tedbir kararı aldırdı. Demirci, bu süre zarfında Küçükkaya'ya ilişkin sosyal medya ve diğer kamuya açık platformlarda herhangi bir paylaşım ya da yorumda da bulunamayacak.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum