DİZİ DÜNYASI

Sabah yazarı duyurdu! Meğer Araplar bizim dizi oyuncularına benzemek için...

Arapların, Türk dizilerindeki ünlülere hayranlıkları bir başka... Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Serenay Sarıkaya, Özcan Deniz, Aslı Enver gibi ünlülere benzemek isteyen Araplar meğer Türkiye'deki estetik doktorlarının kapısında kuyrukmuş...

Sabah yazarı duyurdu! Meğer Araplar bizim dizi oyuncularına benzemek için...

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Arapların Türk dizilerindeki oyunculara benzemek için estetik doktorlarının kapısını aşındırdını söyledi. Haberi, Breaking News Türkiye Yayın Yönetmeni ve Orta Doğu'da yayın yapan pek çok televizyon portalının Türkiye temsilcisi gazeteci Savaş Uğurlu'dan aldığını söyleyen Aytuğ, "Belli ki yakında Arap ülkeleri bizim dizi yıldızlarını ülkelerine davet etmekten vazgeçecekler. Çünkü pek yakında onların her sokağında bir Behlül, Seymen Ağa ya da Atiye yaşıyor olacak." diye yazdı.

Araplar bizim oyunculara benzemek için bıçak altında

Haberi, Breaking News Türkiye Yayın Yönetmeni ve Orta Doğu'da yayın yapan pek çok televizyon portalının Türkiye temsilcisi gazeteci dostum Savaş Uğurlu'dan aldım. Araplar, bizim dizi oyuncularına benzemek için Türkiye'deki estetik doktorlarının kapısını aşındırıyormuş. Savaş, medikal estetik hekimi Birgül Altuntürk ile konuşmuş. Altuntürk, kendilerine en çok yabancı hastanın Orta Doğu ülkelerinden geldiğini, turistlerin hayran oldukları Türk oyunculara benzeyebilmek için adeta kuyruk olduklarını söylemiş. Doktor Altuntürk, yurt dışında yayınlanan Türk dizilerindeki oyunculara gösterilen yoğun ilginin sağlık turizmini de hareketlendirdiğini belirterek, "Bizlere en çok Arap ülkelerinden hastalar geliyor. Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Serenay Sarıkaya, Özcan Deniz, Aslı Enver gibi isimleri sorarak onlara benzemek için estetik uygulamalar istiyorlar" demiş.
Belli ki yakında Arap ülkeleri bizim dizi yıldızlarını ülkelerine davet etmekten vazgeçecekler. Çünkü pek yakında onların her sokağında bir Behlül, Seymen Ağa ya da Atiye yaşıyor olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar