KULİS

Sabah Sevilay Yükselir'i kovdu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in köşe yazılarına son verilerek gönderildi.

Sabah Sevilay Yükselir'i kovdu!
GAZETECİLER.COM - Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in köşe yazılarına son verilerek gönderildi. Yükselir, kovuldu haberinin medyada yayılması üzerine twitter'dan "zorunlu açıklama" yaptı.

Seçim öncesindeki 'HDP Meclise girmeli', 'Oyum halkların kardeşliğine", "barış için baraj yıkılmalı", "Oyum HDP'ye" açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AK Parti'ye yakın yazarlar ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a "karga" diyerek muhalefetini sürdüren Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir kovuldu.

SEVİLAY YÜKSELİR'DEN ZORUNLU AÇIKLAMA GELDİ

A Haber'de Yüzde Yüz Siyaset programını yapan ve Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Sevilay Yükselir, kovuldu haberinin medyada çıkması sonrasında hem Facebook hesabından hem de twitter hesabından ayrılığına dair bir "zorunlu açıklama" yaptı.

İşte "kovulma" haberini doğrulayan Yükselir'in yazdıkları:

Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi.Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetimi Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi.Herşeyin hayırlısı olsun.Gazeteciliğe devam.Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum...İnşallah Barış kazanacak...Türkiye kazanacak...Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak, meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum.

sevilay

 

NELER YAŞANMIŞTI?

Sevilay Yükselir davayı sattı mı? Neden HDP barajı aşsın istiyor?

 

Sevilay Yükselir'den şok eden Erdoğan tweetleri

 

Sabah yazarından şok! Oyum barajın yıkılması için HDP'ye!

Rasim Ozan Kütahyalı bu yazıyı Sevilay Yükselir için mi yazdı?

 

Sevilay Yükselir dün başkasına yapmıştı bugün kendisine yapılıyor!

 

Sevilay Yükselir 'dönek' ve 'fare'ye isyan etti: Akıl fukarası zavallılar


ÇOK OKUNANLAR