GÜNDEM

Sabah 08.30'da Duyurusu Geldi! TC Kimlik Numarasına Hemen Ödeme Verilecek ve 10.000 TL Yatacak

Sabah 08.30'da Duyurusu Geldi! TC Kimlik Numarasına Hemen Ödeme Verilecek ve 10.000 TL Yatacak.

Sabah 08.30'da Duyurusu Geldi! TC Kimlik Numarasına Hemen Ödeme Verilecek ve 10.000 TL Yatacak

Sabah 08.30'da Duyurusu Geldi! TC Kimlik Numarasına Hemen Ödeme Verilecek ve 10.000 TL Yatacak. Acil para ihtiyacı olan vatandaşlar için Garanti Bankası, 10000 TL kadar artık gelir belgesiz, hızlı bir şekilde kredi onayı vereceğini açıkladı. Garanti Bankası üzerinden yapılan sabah duyurusunda ihtiyacı olan vatandaşlar, kredi başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden hızlı bir şekilde onay alabilecektir.

 Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusu ile birlikte sizlerde 10.000 TL'ye kadar hemen 36 ay vadeli ihtiyaç kredinizi kullanabiliyorsunuz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda banka şubelerine gitmeden veya bankanın internet bankacılığını kullanarak hızlı bir şekilde başvurunuzu şubesiz yapabilir veya size en yakın Garanti Bankası şubesine kimliğinizle birlikte giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Garanti Bankası vermiş olduğu 10000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasından şartlara uygun olan vatandaşlar için ayrıca kredi puanına bakarak işlem yapmaktadır. Banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olan kişiler, Garanti Bankası üzerinden kredi imkanından faydalanır. 

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, ayrıca sigortalı olarak çalışıyorlarsa son işyerlerinde 3 aydır çalışıyor olması, emekli olmaları durumunda ise emekli maaşlarını Garanti Bankasına taşıması gerekmektedir. 

Devlet memuru olarak bireysel ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların son iki aydır devlet memuru olarak iş yapıyor olması yeterli olacaktır. Ticari bölümden kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, bu kampanyalara katılamaz, yalnız ticari bölümlere giden kişilere 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak bu banka kredi onayı vermektedir. Ticari bölümden kullanacağınız bu kredilerde en az iki yıldır vergi levhası, faal olarak hizmet veren bir esnaf olmanız gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar