MEDYA KÖŞESİ

Ruhat Mengi, Türk polisini hedef aldı. Yine rezil oldu!

Gazeteci Ruhat Mengi, sosyal medya hesabından Çin'deki polislerin şiddet uyguladığı anların videosunu Türkiye'de olmuş gibi paylaşarak Türk polisini karalamaya çalıştı.

Ruhat Mengi, Türk polisini hedef aldı. Yine rezil oldu!

Gazeteci Ruhat Mengi, seçim dönemlerinde ortaya attığı ilginç iddialarla hafızalara kazınmıştı. Şimdi de Çin'deki şiddet videosu ile Türk polisini karalamaya çalıştı.

Ruhat Mengi sosyal medya hesabından Çin'deki polislerin şiddet uyguladığı anların videosu ile Türk polisini karalamaya çalıştı. Ruhat Mengi, Türkiye'de olmuş gibi paylaştığı videoya yaptığı yorumda; Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı'nı da olay Türkiye'de olmuş gibi etiketleyerek çirkin bir provokasyona imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Çin'de yayınlanan ve sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerde bir şüpheli, iki polis tarafından araçtan sürüklenerek indirilip feci şekilde dövülüyordu.

Çin'deki görüntüleri Türk polisi yapmış gibi yansıttı

Türk polisini karalamak için videodakilerin Türk polisi olduğunu iddia eden gazeteci Ruhat Mengi, sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığını etiketleyerek "Polis bunu yapamaz! Yapan polisler ceza almalıdır. Düşmana vurur gibi vuruyorlar gencecik çocuğa. Polisine güvenemeyen millet kime güvensin" paylaşımında bulundu.

Ruhat Mengi, gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı bir süre sonra sildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar