DİZİ DÜNYASI

RTÜK'e şikayet edilmişti, "Kimsesizler" dizisinin ismi değiştirildi!

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan "Kimsesizler" isimli dizi, çocuklara yönelik sert söylemlerden dolayı RTÜK'e şikayet edildi. İnceleme başlatılan dizinin fragmanları kaldırıldı. Adı "Çocukluk" olarak değiştirildi.

RTÜK'e şikayet edilmişti, "Kimsesizler" dizisinin ismi değiştirildi!

Kimsesizler dizisi, çocukalra yönelik sert ifadeler nedeniyle RTÜK'e şikayet edildi. Dizi için 25 Eylül'de RTÜK'ten açıklama geldi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), açıklamasında "Kimsesizler dizisiyle alakalı gerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bildirimleri gerekse STK ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler sonucunda söz konusu dizi film için RTÜK Başkanlığı tarafından inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

ADI DEĞİŞTİRİLDİ

Yeni gelen haberlere göre dizinin tepki çeken fragmanları kaldırıldı. İsmi de "Çocukluk" olarak değiştirildi.

ÇOCUKLUK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çocukluk dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk üstlenirken, Gökyıldız'a Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş eşlik ediyor. Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Çocuk Evi'ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep'in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir. Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül (Burcu Özberk) vardır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar