TELEVİZYON

RTÜK tüm kanallara gönderdi! Barış Yarkadaş 'televizyon tarihinde ilk' diyerek yayınladı

Barış Yarkadaş, RTÜK'ün tüm televizyon kanallarına koronavirüsüne ilişkin tartışma programlarına alacakları konuk için Sağlık Bakanlığı Basın Ve Halkla İlişkiler Bölümü'yle irtibata geçilmesini önerdiğini söyledi. RTÜK'ün açıklamasını da yayınlanan Yarkadaş, bunun televizyon tarihimizde ilk olduğunu ifade etti.

RTÜK tüm kanallara gönderdi! Barış Yarkadaş 'televizyon tarihinde ilk' diyerek yayınladı

Koranavirüsün sebep olduğu hastalık ve ölümler başta olmak üzere sağlıkla ilgili her konuda birçok program veya haber bülteni yayınlanıyor. RTÜK tarafından yapılan açıklamada bu program ve bültenlere konuk olarak katılan veya telefonla bağlanan uzmanların kamuoyunu bilinçlendirmekten çok toplumda korku ve infiale neden olduğunun Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından tespit edildiği bildirildi. RTÜK, Koronavirüse ilişkin tartışma programlarına kimi konuk alacakları konusunda Sağlık Bakanlığı Basın Ve Halkla İlişkiler Bölümü'yle irtibata geçilmesini önerdi.

Barış Yarkadaş, bunun, bunun televizyon tarihimizde ilk ve sakıncalı olduğunu söyledi.

 Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

RTÜK az önce tüm TV kanallarına aşağıdaki notu göndererek, Coronavirüs'e ilişkin tartışma programlarına kimi konuk alacakları konusunda Sağlık Bakanlığı Basın Ve Halkla İlişkiler Bölümü'yle irtibata geçilmesini "önerdi." Bu sanırım TV tarihimizde bir ilk... Sakıncalı bir öneri

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar