GÜNCEL

RTÜK Başkan Ebubekir Şahin'e 'iletişim' eleştirisi!

Superhaber yazarı Nuran Yıldız, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i bir gazeteye verdiği röportaj sırasında yaptığı açıklamalarından dolayı eleştirdi. Yıldız, 'neden o cümleleri kurduğunu hiç anlamadım. Mermiler kendisine doğru gelirken, “Bana mı dedin” diye siperden kafasını çıkaran Temel fıkrasındaki Temel var ya işte o Ebubekir Bey' dedi.

RTÜK Başkan Ebubekir Şahin'e 'iletişim' eleştirisi!

Superhaber yazarı Nuran Yıldız, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i bir gazeteye verdiği röportaj sırasında yaptığı açıklamalarından dolayı eleştirdi. 'neden o cümleleri kurduğunu hiç anlamadım. Mermiler kendisine doğru gelirken, “Bana mı dedin” diye siperden kafasını çıkaran Temel fıkrasındaki Temel var ya işte o Ebubekir Bey' dedi.

İşte o yazı... 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’i azıcık tanıyorum.

Kendisini oraya getiren siyasi otoritenin gereğini yapıyor, anlıyorum.

Kendi halinde biri olsa, fena biri değil, biliyorum.

Yeni önerilere açık, gördük. Salgının ilk haftasında, Merkezimizin teklifini kabul edip hayata geçirdi.

Medyanın süreçte uyması gereken ilkeleri yayınladı.

Ve fakat Ebubekir Beyin iletişim yönetimi pek fena.

Sabah gazetesine neden röportaj verdiğini, neden o cümleleri kurduğunu hiç anlamadım.

Mermiler kendisine doğru gelirken, “Bana mı dedin” diye siperden kafasını çıkaran Temel fıkrasındaki Temel var ya işte o Ebubekir Bey.

Madem Halk Bankası’ndan da maaş alıyorsunuz, “Bu benim etik ve yasal hakkım” denir mi?

Biri de çıkıp “Bankacılıktan anlıyorsan medyadan anlamazsın, medyadan anlıyorsan bankacılık bilmezsin. Bu ikisi zıt kardeştir” demez mi?

“Eşcinsellik bizim ahlaki yapımıza aykırı” cümlesi düşünülse de söylenir mi?

Tarih bir yana, evlerdeki dramları kanatmış olmaz mı?

“Şiddet içeren, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan yapımlara göz yumamayız” diyerek, çelişkiler imparatoru oluvermiş.

Şiddet, manevi değerleri hedef alan dizilere göz yumulmuyorsa, televizyonlarımızda neredeyse hiçbir dizinin yayınlanmıyor olması gerekmez mi?

Kimin kimi vurduğu belli olmayan mafya dizileri, kimin kiminle yattığı belli olmayan aile konulu diziler hangi ülkelerde yayınlanıyor, Tanzanya’da mı?

Selam eder, acele cevap beklerim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar