GÜNCEL

ROK'tan Soner Yalçın'a 'kapalı çarşı kaşarı' göndermesi

Beyaz TV'de 19 Nisan'da yayınlanan Beyaz Futbol programında dikkat çekici anlar yaşandı. Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'ya 'kapalı çarşı kaşarı' dedi. Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın, ROK'un bu tabirini hakaret olarak algılayınca, ROK sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Korkmaz da bu tabirden memnun' yorumuyla Yalçın'a cevap verdi.

ROK'tan Soner Yalçın'a 'kapalı çarşı kaşarı' göndermesi

Beyaz TV'de 19 Nisan'da yayınlanan Beyaz Futbol programında dikkat çekici anlar yaşandı. Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'ya 'kapalı çarşı kaşarı' dedi. Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın,  bu tabire tepki gösterince, Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya paylaşımıyla Yalçın'a cevap verdi. 

'KAPALI ÇARŞI KAŞARIDIR'

Kütahyalı, Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz'in arasındaki tartışmayı değerlendiren Korkmaz Karaca'nın mesajını ekranda okudu. Korkmaz'ın mesajının ardından, Rasim Ozan Kütahyalı, "Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesidir o. Kapalı Çarşı kaşarıdır. Sıfırdan yükselmiş, bu piyasaları... Bu onun için övgüdür. 11-12 yaşından beri finans piyasasında. Çok tatlıdır, çok da iyi adamdır. Ayrıca Galatasaray kongre üyesi" ifadelerini kullandı.

KORKMAZ DA BU TABİRDEN MEMNUN 

Kütahyalı'nın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca için, "Kapalı Çarşı kaşarıdır" şeklinde ifadeler kullanmasına Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın tepki gösterdi. Rasim Ozan Kütahyalı Yalçın'ın tepkisine gülerek, 'Hahaha.. Korkmaz Karaca kahkahalar atarak bu saçma haberi gönderdi. Ben de çok güldüm. Ulan Alemsin Soner Yalçın:) 11-12 yaşından beri Kapalıçarşı piyasalarında yetişmiş, o ortamda sıfırdan pişmiş ve olgunlaşmış adama finans jargonunda böyle derler. Korkmaz da bu tabirden memnun' yanıtını verdi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar