GÜNDEM

ROK'tan olay yaratacak Hakan Fidan yazısı

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, MİT Başkanı Hakan Fidan ile ilgili FETÖ'cü Ali Fuat Yılmazer'in söylediği “O Hakan Fidan denen astsubay parçasını feriştahı bile gelse kurtaramayacak” sözlerini hatırlattı.

ROK'tan olay yaratacak Hakan Fidan yazısı

FETÖ'cülerin darbe girişimlerinden hiçbir zaman geri adım atmadığını belirten ROK, FETÖ'nün Hakan Fidan'ı nasıl hedef aldığını da yazdı. 

ROK'un aktardığına göre FETÖ'cü emniyetçilerden Ali Fuat Yılmazer, Hakan Fidan için "O Hakan Fidan denen astsubay parçasını feriştahı bile gelse kurtaramayacak” demişti.

İşte ROK'un Hakan Fidan'a yapılan kumpas ile ilgili yazdığı yazı:

Öte yandan asla bu darbe teşebbüsünden de geri adım atmadılar.

*

Tüm bu sürecin beyni 22 Temmuz 2014’ten beri FETÖ'den tutuklu olan malum polis şefidir. Tam bir organizatör zekaydı bu polis şefi.

*

Ben bu adamla 10 Şubat 2012'de MİT'in kayıtlarına da giren 9 dakika 27 saniyelik bağırış çağırış içinde bir konuşma yaptım.

*

Yüzlerce MİT mensubunu tutuklama niyetlerini de gizlemiyorlar ve kendilerine çok güveniyorlardı.

*

Ben bu polis şefinin üstüne gittikçe iyice öfkelendi ve “O Hakan Fidan denen astsubay parçasını feriştahı bile gelse kurtaramayacak” diye avaz avaz bağırmaya başladı.

*

7 Şubat'ta başlayan bu teşebbüs günlerce yeni alt teşebbüslerle devam etti ve ancak 18 Şubat'ta tehlike tamamen bertaraf edilebildi.

*

Bu 11 günün hikâyesi özellikle sinema ve TV dizileri için inanılmaz bir malzemedir.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar