GÜNCEL

ROK'tan Fuat Uğur'un iddialarına yanıt! 'Baştan sona yanlış ve çarpık anlamış!'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı kendisiyle yaptığı telefon görüşmesini yazan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un iddialarına cevap verdi. "Fuat Uğur'u kendi adıma aradım" diyen Kütahyalı, "Nagehan ayrı, ben ayrı insanım. Benim kendisine söylediklerimi de haliyle baştan sona yanlış ve çarpık anlamış" dedi.

ROK'tan Fuat Uğur'un iddialarına yanıt! 'Baştan sona yanlış ve çarpık anlamış!'

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın "Mevcut rejim isterse CHP’yi kapatabilecek güce sahip" iddiası üzerine Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile konuştuğunu yazdı. Uğur, Nagehan Alçı'nın "mevcut rejim" diyerek aslında Devlet Bahçeli, Hakan Fidan ve Hulusi Akar'ı kastettiğini öne sürdü. Kütahyalı'dan Uğur'un iddialarına Twitter'dan açıklama geldi.

Kütahyalı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ben Nagehan’ın yazısını izah etmek için hiç kimseyi aramadım, böyle bir haddim olamaz. Benim ismim Fuat’ın bir twitinde zikredildiği için onu aradım. Kendi adıma aradım. Nagehan ayrı, ben ayrı insanım. Benim kendisine söylediklerimi de haliyle baştan sona yanlış ve çarpık anlamış"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar