GÜNDEM

ROK'tan FETÖ'nün Türkiye içinde halen sürdürdüğü örgütsel medya faaliyetlerine bir örnek...

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, FETÖ'nün medya faaliyetlerini sürdürdüğünü söyleyerek İstanbul ve İzmir Cumhuriyet Basavcılıklarına çağrı yaptı.

ROK'tan FETÖ'nün Türkiye içinde halen sürdürdüğü örgütsel medya faaliyetlerine bir örnek...

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, "Erkam Tufan" isimli Youtube kanalında yapılan bir röpotajı bugünkü köşesine taşıdı. "Ben bu FETÖ YouTube videosunu izleyince hayretler içinde kaldım. Röportajlar İzmir ve İstanbul’da yapılmış gözüküyor" diyen Kütahyalı, "Berat Albayrak aleyhinde halk röportajı görünümlü kara propaganda faaliyeti yürütüyor" dedi. Kütahyalı ayrıca ilgili videoyu okuyucularıyla paylaştı:

FETÖ hala Türkiye içinde örgütsel medya faaliyetleri yürütebiliyor. Gerek İstanbul gerekse İzmir Cumhuriyet Başsavcılıklarına buradan sesleniyorum. En başta Sayın İrfan Fidan’a bu yeni durumu iletmek istiyorum.

15 Temmuz aşağılık darbesine imza atmış silahlı bir terör örgütü olan FETÖ’nün bir elemanı, muhabir kılığında bu terörist kara propaganda faaliyetini yürütebiliyor hala 2020 Türkiye’sinde...

FETÖ medya yapılanmasının Goebells’i konumunda olan tipiyle tam bir Nazi subayını andıran Erkam Tufan Aytav’ın YouTube kanalında bu FETÖ muhabirinin sözde röportajları özde örgütsel faaliyetleri yayınlandı iki gün önce. Linki aşağıya koyuyorum.

Baştan sona Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a küfür ve hakaret içeren bu FETÖ propaganda videosu hala Türkiye içinde konuşlanmış sözde muhabir görüntülü bir FETÖ elemanıyla İstanbul ve İzmir sokaklarında yapılabiliyorsa söyleyecek söz yok demektir.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum