GÜNDEM

ROK'tan Devlet Bahçeli'nin 103 amiral tepkisine övgüler

103 amiralin darbe imalı bildirisi karşısında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çıkışına Rasim Ozan Kütahyalı'dan övgü geldi.

ROK'tan Devlet Bahçeli'nin 103 amiral tepkisine övgüler

Rasim Ozan Kütahyalı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 103 amiral tepkisine övgüler yağdırdı. 

AK Parti'nin Bahçeli'nin tepkisini örnek alması gerektiğini söyleyen ROK, Bahçeli'nin kendisini aradığını ve teşekkür ettiğini de söyledi. 

İşte ROK'un paylaşımları:

Bu bildiri olayının demokrasi kahramanı Devlet Bahçeli ve MHP’dir. Bravo Devlet Bey, bravo MHP. Helal olsun. İşte demokratik cesaret budur. Devlet Bey’in yazdıkları AK Parti hükümetine rehber olmalıdır. Tekaütler değil kimi muvazzaflardan gelen tehdit vardır. Twitlerimi okuyunuz.

Şimdi Sayın Devlet Bahçeli ile telefonda konuştuk. Devlet Bey demokrasi için dimdik duruyor. Tüm yaşananları mükemmel tahlil ediyor. Kendisi twitlerimden sonra beni arama ve kutlama nezaketinde bulundu. AK Parti, Devlet Bey’in yazdıklarını hayata geçirmeli, tehdit ciddi ve acil.

Böyle kritik günde, bu amiral ayaklanmasının ortasında hiç tereddüt etmeden dimdik başkaldıran adam Devlet Bahçeli. Hem de o hadsiz amiralleri tir tir titreten bir korkusuz yiğit tavrıyla. Ama bu hengamede de beni arayıp, tespitlerimden ötürü kutlayacak kadar da nezaket sahibi...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar