GÜNDEM

ROK yazdı: Fatih Altaylı ile ilgili yeni bomba bilgiler

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşe yazısında "Altaylı ile uzun yıllar beraber çalışmış ve O’nun üstadı olmuş bir medya adamına sordum" diyerek, adını açıklamadığı ismin Altaylı'ya ilişkin sözlerini paylaştı.

ROK yazdı: Fatih Altaylı ile ilgili yeni bomba bilgiler

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bugünkü köşe yazısında "Fatih Altaylı ile ilgili yeni bomba bilgilere" yer verdiğini söyledi. Yazısında Faith Altaylı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin bir değerlendirmesini eleştirerek "Altaylı’nın bu kadar senelik Fatih medya ve politika tecrübesine rağmen bu zekasızlıkta bir siyasi analizi nasıl yapabildiğini de Altaylı ile uzun yıllar beraber çalışmış ve O’nun üstadı olmuş bir medya adamına sordum" dedi ve adını açıklamadığı ismin Altaylı'ya ilişkin sözlerini paylaştı:

Muhaliflerin en tanınmış olanlarından biri kendini çok uyanık zanneden Fatih Altaylı bile “Kılıçdaroğlu habire yeniliyor. CHP Genel Başkanlığından istifa etsin. Yerini yeni birine bıraksın” dediğinde çok kopmuştum.

İşte tam istediğimiz akılsız muhalif tipi demiştim ama Kılıçdaroğlu CHP içine o kadar hakim ki kendi istemedikçe oradan ayrılması imkansız. Böyle laflarla Kemal Bey’in konumu maalesef sarsılmıyor.

Altaylı’nın bu kadar senelik Fatih medya ve politika tecrübesine rağmen bu zekasızlıkta bir siyasi analizi nasıl yapabildiğini de Altaylı ile uzun yıllar beraber çalışmış ve O’nun üstadı olmuş bir medya adamına sordum. Cevabı şöyle oldu...

“Fatih sadece gazete okur, asla kitap okumaz. Gazeteleri de dikkatle okumaz. Yalapşap okur. Çünkü okurken de kafasında hep patlatmak istediği bomba vardır. O yüzden derin düşünemez. Hiç kitap okumadığından kaynaklanan o entelektüel komplekslerini de bilim programıyla tatmin ediyor ama o açıdan ülkeye faydalı oluyor. Entelektüel derinliği olmadığından da siyasi analizleri zayıftır. Kılıçdaroğlu konusundaki olayın kaynağı o. Ama Fatih insanların açıklarını yakalayıp insanlar üzerinde etkili olmayı da bilir bir yandan. Sizin kimi bakanlara önce hakaret eder eder sonra da hakaret ettiği kimi adamların etnik kimlik ve tarikat geçmişi gibi komplekslerinden faydalanıp kendi karşısında sizin bakanları nerdeyse hazırola geçirtir Fatih. Üstelik Tayyip Erdoğan’a rağmen bunu yapabiliyor. Bu da büyük meziyet ve medya zekasıdır. Küçümseme bu özelliğini Fatih’in. Büyük iştir”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum