GÜNDEM

ROK, Rıfat Hisarcıklıoğlu-Mansur Yavaş ilişkisini yazdı

Rasim Ozan Kütahyalı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yediği yemeği eleştirdi.

ROK, Rıfat Hisarcıklıoğlu-Mansur Yavaş ilişkisini yazdı

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde Rıfat Hisarcıklıoğlu için "Ak Parti'den daha eski bir hadise olduğunu", 20 sene daha burayı yöneteceğini ve bu nedenle "TOBB’da değişmez iktidar modeli kurduğunu" söyleyerek sert eleştirilerde bulundu. Kütahyalı, Hisarcıklıoğlu'nu "bir oğlunu bir partiye öbür oğlunu diğer partiye bir başka oğlunu da üçüncü partiye yazdıran esnaf zihniyetine sahip" biri olarak tanımladı ve geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ın da masada olduğu bir yemekten söz ederek Hisarcıklıoğlu-Yavaş ilişkisini yazdı:

GİZLİ YEMEK

Önce Fuat Uğur sonra Cem Küçük yazdı. Ben de onlardan öğrendim. Geçen pazar günü Rıfat Bey, ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Gölbaşı’nda Gürsel Baran’ın evinde gizli bir akşam yemeği yiyorlar. Gazetecilerin yazdığı bu bilgiyi de taraflar inkar etmiyor ve yalanlamıyorlar.

TOBB Başkanı elbette yanına maiyetini de alıp bu ülkede herkesle ve Ankara Belediye Reisi Mansur Yavaş ile de yemek yiyebilir. Bu doğaldır ama bunu şeffaf şekilde yapar. Gizli şekilde değil.

BU DURUM NORMAL DEĞİL

Fakat gözü 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve Başkan Erdoğan’ı devirmekte olan, şu an tüm politikasını buna göre kurmuş Mansur Yavaş ile eğer kimselere haber vermeden yemek yerseniz bu durumun normal karşılanması mümkün değildir Rıfat Bey...

Rıfat Hisarcıklıoğlu da Yavaş’ın sinsi planlarını fark etmeyecek bir adam asla değil. Hisarcıklıoğlu çok zeki ve kurnaz bir adamdır. Herşeyin farkındadır...

Hisarcıklıoğlu-Baran ikilisi aynı üç oğlunu üç partiye yazdıran kasaba esnafı misali “Ne olur, ne olmaz biz her devrin adamı olalım. Her şekilde iktidarda kalalım. Mansur Yavaş’a da siyasal destek verelim” düşüncesiyle mi bu gizli yemeği tertip ediyorlar?

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar