GÜNDEM

ROK: İrem Çiçek beni bulamıyormuş

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde CHP'li eski vekil Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek'in kendisiyle ilgili tweetlerine cevap verdi.

ROK: İrem Çiçek beni bulamıyormuş

CHP'li eski vekil Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek, dün Twitter hesabından yaptğı açıklamalarda "Davalı @RasimOzan_K ne hikmetse çalıştığınız yer olarak gösterdiğiniz gazetede de bulunamadınız! Türkiye’de bir adresiniz var mı? Siz de kaçak mısınız? @RasimOzan_K Güneş Gazetesi’nde yazdığını söylediğin halde gazete adresi olan Zeytinburnu’nda da sizi tanıyan yokmuş? Bu nasıl iş?" paylaşımlarında bulundu. 

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde "İrem Çiçek bana tazminat davası açacakmış da benim nerede oturduğumu bulamamış. Oraya buraya resmî yazılar yazmışlar. Ben kaçak mıymışım, nerde olduğum belli değilmiş. İrem twitler atmış, onları da yeni gördüm. Vallahi hem şaşırdım hem güldüm" dedi. Aslında adresinin kolaylıkla bulunabileceğini söyleyen Kütahyalı, Gazeteciler.com'a verdiği söyleşiyi hatırlatarak "Ben özellikle İrem’i çok iyi anlıyorum ve asla kızmıyorum. İrem travma geçirmiş çocuklar kuşağının sembol ismidir... Ben özellikle İrem’i çok iyi anlıyorum ve asla kızmıyorum. İrem travma geçirmiş çocuklar kuşağının sembol ismidir" dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar