GÜNDEM

ROK: 17 Aralık darbe teşebbüsünden bir gün önceydi...

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, 17 Aralık Emniyet-yargı darbe teşebbüsünden bir gün önce başına gelen ilginç bir olayı anlattı.

ROK: 17 Aralık darbe teşebbüsünden bir gün önceydi...

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde "7 sene önce... FETÖ'nün Emniyet-Yargı darbe teşebbüsünden bir gün önce..." başlıklı bir yazı kalame aldı. Kütahyalı, yazısında 17 Aralık Emniyet-yargı darbe teşebbüsünden bir gün önce başına gelen ilginç bir olayı anlattı:

Program bitti. Çakar “Seninle ilgili Twitter’dan bir şeyler yaydılar ama sana benzeyen bir adam, sen değilsin. Sana karşı bir komplo var” diye bir tuhaf seksüel bir video gösterdi. Bana benzeyen yada benzetilmiş ama benden daha şişmanca çıplak bir adam, bir elinde sigara öbür elinde 2.5 litre kolayı dikerek içiyor. Tuhaf bir bilekliği var. Sözde gizli yatak çekimi yapılmış. Bu 2.5 litre kola ve sigara içen adamın karşısında erkek mi kadın mı belli olmayan biri var. Tam klasik FETÖ tarzı kumpas.

Eve geldim, saat epey ileriydi. Nagehan tam uyumamıştı. O’na da durumu anlattım. 16 Aralık gününü 17 Aralık’a bağlayan geceyarısındayız. Dedim ki... “Bu saçmalık büyük bir taarruzun öncülü olabilir. Bunlar beni oyalamak ve kendilerine karşı taarruzumu frenlemek için böyle bir kumpasa giriştiler muhtemelen. Büyük bir bomba patlayabilir”

17 Aralık 2013 sabahı uyandığımızda ise o büyük bomba patlamıştı. FETÖ’nün sivil hükümeti indirmeye yönelik Emniyet-Yargı darbe teşebbüsü başlamıştı. Aynı 16 Aralık 2013 gününün sabahı ise ben gazete köşem için bir yazı kaleme almıştım... Aslında gelmekte olan ama henüz muhtevasını bilmediğimiz FETÖ darbe teşebbüsünü haber veriyordu kaleme aldığım yazı. 16 Aralık 2013 günü kaleme aldığım yazının başlığı şuydu: “Devlet Adamı değilsin Devlet memurusun ey polis şefi”

Bu yazı başlığı askeri vesayeti bitirme sürecinde bir seri halinde kaleme aldığım “Devlet Adamı değilsin devlet memurusun İlker Paşa” başlıklı yazılara göndermeydi. O zaman mücadele ettiğimiz askeri vesayet zihniyeti yerine şimdi karşımıza Gülenist polis-yargı vesayeti zihniyeti çıkmıştı. 16 Aralık günü darbeden önce yazıp yolladığım ve 17 Aralık’ta Salah’ta yayınlanan yazım şöyleydi...

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar