GÜNCEL

Rıdvan Dilmen'den köşe yazarlarına hakaret davası!

Uzun yıllar NTV ekranlarında yayınlanan sezon başında da TRT'ye transfer olan '%100 Futbol' yorumcusu Rıdvan Dilmen, aylık 60 bin lira maaş aldığı yönündeki iddiaları gündeme taşıyan yazarlara karşı harekete geçti.

Rıdvan Dilmen'den köşe yazarlarına hakaret davası!

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Dilmen'in kendisine açtığı davayı bugünkü yazısında açıkladı. Ataklı "Rıdvan Dilmen, Eylül ayında yazdığım ik yazı ile kendisine hakaret ettiğimi ve küçük düşürdüğümü ileri sürmüş." diyerek yazıları defalarca kez okuduğunu kaydetti.

"O iki yazı Rıdvan Dilmen’in TRT’den aldığı/alacağı/almayacağı maaş ile ilgili." diyen Ataklı, yazıların içeriğini "Sadece hayretimi dile getiriyorum ve “Rıdvan Dilmen nasıl olur da milyonlarca liralık maaşı bırakıp TRT’ye bedavaya gider, Bill Gates bile yapmaz bunu” diyorum." ifadelerini kullandı.

"Yazı yazan herkese dava açmışlar"

"Öyle sanıyorum ki Rıdvan Dilmen’in avukatları, o maaş muhabbeti sırasında yazı yazan konuşan herkese dava açmışlar." diyen Ataklı, sözlerini "Savcıya “Başka dava da var mı?” diye sorduğumda “Var birkaç tane daha” cevabını verdi." diye tamamladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar