TV HABER

Reyting zirvesindeki A Haber'den Türk tarihine özel klip

Türkiye’nin haber kanalı tercihi Şubat’ta yine değişmedi. Kantar Media Şubat ayı ölçümlerine göre A Haber birçok kategoride rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Reyting zirvesindeki A Haber'den Türk tarihine özel klip

Kesintisiz 28 aydır zirvedeki yerini koruyan A Haber, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye ve dünyanın dört bir yanına dağılmış muhabir ağı ile; ekonomi, iç-dış siyaset, spor, kültür-sanat alanlarında halkın nabzını tutup, en güncel haberleri aktaran A Haber, yapımını üstlendiği belgeselleri, analizleri ile yakın tarihi mercek altına almasının yanı sıra özel haberleri ile de gündeme yön veriyor.

A HABER’DEN TÜRK TARİHİNE ÖZEL KLİP

Haber yayıncılığındaki başarısının yanında, adeta bir görsel şölene dönüşen yapımlara da imza atan A Haber, son olarak Türk tarihi ve Türkiye'nin yaşadığı dönüm noktalarını anlatan özel bir klip hazırladı.

Ertuğrul Gazi, Sultan Alparslan, Alaeddin Keykubat, Osman Gazi, Yıldırım Bayezit, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Sultan Abdulhamid, Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihsel süreç içerisinde özel görüntülerle ekrana geldiği klipte, 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen milletin yıkılmadığını her şeyin daha yeni başladığı mesajı verildi. Kısa zamanda binlerce kişinin izlediği klip, kamuoyu tarafından beğeni topladı.

İşte o çok özel klip...

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar