TELEVİZYON

Reyting polemiği sürüyor! Fatih Altaylı Ahmet Hakan'a Halk Tv'yi işaret etti

Fatih Altaylı ve Ahmet Hakan arasındaki 'reyting' polemiği sürüyor. Hakan dün akşam saatlerinde tartışılan reyting meselesine ilişkin verileri yayınlamış "Sıralamaya giren televizyon kanallarında tanıdıkları olanlara “bu doğru mu” falan diye bir sorsunlar." demişti.

Reyting polemiği sürüyor! Fatih Altaylı Ahmet Hakan'a Halk Tv'yi işaret etti

 Habertürk yazarı Fatih Altaylı dünkü yazısında Şubat ayında CNN Türk'ün ne AB ne de başka bir grupta birinci olmadığını ve Habertürk’ün arkasında olduğunu belirtmiş  "Ahmet mi sizi kandırmaya çalışıyor yoksa CNN’dekiler mi onu kandırıyor ya da “CHP boykotu bir işe yaramadı” mı demek istiyor bilemem. Ama yazdığı kuyruklu yalan." ifadelerini kullanmıştı. Altaylı'nın bu yazısının ardından Ahmet Hakan reyting meselesine ilişkin kısa bir yazı kaleme almış ve verileri okuyucuları ile paylaşmıştı.

Reyting polemiği bugün de sürüyor. Fatih Altaylı "Ahmet Hakan kardeşim, dün yazdıklarımı hazmettin mi? Ettiysen devam edelim." diyerek yazısına başladı ve CNN Türk'ün rakibinin Halk TV olduğunu söyledi. CNN Türk’ün reytinglerde çökmesinin CHP’nin boykotu ile ilgisi olmadığını ve rakamları aşağıya çeken durumun CNN Türk'ün yayıncılık anlayışı olduğunu söyleyen Altaylı, şu cümlelerle yazısını noktaladı:

Yeter ki delikanlı ol. Yeter ki yalan söyleme.Başkalarının emeklerine saygısızlık yapma.Benim CNN çalışanlarının emeğine saygım var.

Sen de Habertürk çalışanlarının haftada 7 gün, günde 24 saat canla başla yaptıkları işe saygı duy.

Halk TV, CNN Türk’ü geçecek gibi

Ahmet Hakan kardeşim, dün yazdıklarımı hazmettin mi?
Ettiysen devam edelim.
Bak güzel kardeşim.
Hürriyet’in yayın yönetmenisin ama anladığım kadarı ile grubun amiral sandalında başkürekçi olarak CNN Türk’ten de kendini sorumlu hissediyorsun herhalde.
O zaman sana acı haberi vereyim, bırak önündeki Habertürk’ü, sen önce arkadan gelen rakibine geçilmemeye çalış.
Sana söylememişler belki ama senin rakibin Halk TV.
Halk TV şu an ensenize binmiş vaziyette ve trend böyle devam ederse pek yakında sizin CNN’i geçebilecek gibi duruyor.
Şaka yapmıyorum.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum