POLEMİK

Reynmen ve Sabah yazarı Tuba Kalçık birbirine girdi

Reynmen, geçtiğimiz günlerde kendisi ve Norm Ender hakkında bir yazı yazan Tuba Kalçık'a sosyal medya üzerinden kendisine attığı maili yayınlayarak yanıt verdi. Daha sonra Kalçık, Reynmen'e mesaj atarak neden mail attığını açıkladı...

Reynmen ve Sabah yazarı Tuba Kalçık birbirine girdi

Sabah Gazetesi köşe yazarı Tuba Kalçık, geçtiğimiz günlerde “Bu rapçiler bu kadar terbiyesiz olmak zorunda mı?” başlıklı yazısında “İşte son örneklerini Reynmen’de ve Norm Ender’de gördük. Yılların sanatçısı Işın Karaca, Reynmen’in tıklanma sayısına yönelik eleştiride bulundu diye küfür yedi. Benzer bir tavrı MÜYAP Başkanı’na da gösterdi Reynmen. Ne yani herkes alkışlamak zorunda mı? Eleştiriyi kaldıramayacaksan bu işi yapmayacaksın.” sözleri ile Reynmen ve Norm Ender’e yüklenmişti.

“CEVAP VERMEYİNCE SAYGISIZ MI OLDUM TUBA?”

Reynmen’den bugün cevap geldi. Kalçık’ın 16 Temmuz’da kendisine attığı maili Instagram’ın hikaye bölümünden yayınlayan Reynmen, “Cevap vermeyince saygısız mı oldum Tuba?” yazdı.

Bu paylaşım üzerine gazeteci, ünlü fenomen’e mesaj attı. “Yusuf Bey merhaba. Siz yazımı okumadınız galiba. Ben Bülent Bey’e ve Işın Hanım’a küfür etmenizi eleştirdim. Bu tavrınızın yanlış olduğunu yazdım. Sizinle daha önce mail üzerinden tıklanma sayınızla ilgili iddialara cevap vermeniz için konuşmak istediğim doğru.” yazarak kendisini açıklayan Tuba Kalçık’a Reynmen, şu cevabı verdi:

reynmen

“BENİM DEĞERLERİMİ HİÇE SAYAMAZSINIZ”

“Hakkımda yazdığınız şeylere dikkat edeceksiniz. Saygısız, edepsiz gibi tabirlerin ne kadar ağır kavramlar olduğuna ve insanlara ağzınıza geldiği gibi söyleyemeyeceğinizi bileceksiniz. Yaptığınız işin hukuki bir karşılığı olduğunu da bileceksiniz. İşinizde iyi olmak istemenizi bana mal etmeyeceğinizi de ve bu sebeple beni kullanamayacağınızı da öğreneceksiniz. Adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz bir gazeteci olarak, anlıyorum ama benim değerlerimi bu şekilde hiçe sayamazsınız. Saygıyı ya da edebi sizin iğrenç camianızdan ya da o camiaya hizmet eden taraflı medyanızdan öğrenecek değilim.”

reynmen

“TIKLAMA SAYILARI İÇİN MAİL ATTIM”

Kalçık ile Reynmen’in mesajlaşması şu şekilde devam etti:

Tuba Kalçık: “Ben tıklanma sayılarıyla ilgili iddialar hakkında köşemde cevap vermek istersiniz diye mail atmıştım. Bunu isterseniz arkadaşlarınıza da sorabilirsiniz.”

Reynmen: “Neyse artık tanınıyorsunuz Tuba Hanım, ihtiyacınız olan aldınız. Bundan sonra hayatınıza iyi bir gazeteci olarak devam edebilirsiniz umarım. İyi çalışmalar.”

reynmen

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar