GÜNDEM

Resmi gazetede yayınlandı, Emekliler için müjdeli haber geldi!

Resmi gazetede yayınlandı, Emekliler için müjdeli haber geldi!

Resmi gazetede yayınlandı, Emekliler için müjdeli haber geldi!

Resmi gazetede yayınlanan ve emekli olan vatandaşlar için duyurusu paylaşılan yeni nakit kampanyası devlet destekli olarak verileceği açıklandı. Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için ödemeler uygun faiz oranları ile birlikte yapılacak ve 50.000 TL'ye kadar verilecek tüm kredilerde emekli maaşı hesapları üzerinden vatandaşlara destek kredileri hızlı bir şekilde verilecek.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanabileceğiniz yeni kampanyaya katılarak sizlerde başvuru yapabilir ve kamu bankaları üzerinden sadece emekliler için verilecek olan bu kampanyalar dahilinde ödemelerinizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

BAŞVURU

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemelerini gerçekleştirecek olan kamu bankaları emekli maaşı hesapları üzerinden hem internet bankacılığını kullanarak hem de internet bankacılığı üzerinden bankacılık işlemlerini yaparak vatandaşların şubelere gelmeden onaylanan tutardaki kredilerini hesaplarına yatırmalarına olanak sağlamaktadır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinde hesabınız varsa internet bankacılığı şifresi oluşturarak hangi banka hesabınız varsa o bankanın mobil uygulamasına girerek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar