GÜNDEM

Resmi Gazetede Yayımlandı! Emekliye 20.000 TL Ek Ödeme Verileceği Kesinleşti: 3 Banka Birleşti!

Resmi Gazetede Yayımlandı! Emekliye 20.000 TL Ek Ödeme Verileceği Kesinleşti: 3 Banka Birleşti!

Resmi Gazetede Yayımlandı! Emekliye 20.000 TL Ek Ödeme Verileceği Kesinleşti: 3 Banka Birleşti!

Emekli maaşını alan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 20.000 TL gelir belgesiz kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, destek ödemesi vererek, emekli olan vatandaşlara yönelik başlattıkları kampanyada 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyorlar.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar, kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerden yararlanarak, başvuru gerçekleştirdikleri takdirde kredi ödemelerini hızlı bir şekilde alabileceklerdir. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvuru gerçekleştirerek ödeme alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız, bankaların şubelerine giderek veya internet bankacılığı uygulamaları üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de vatandaşlara 20.000 TL kredi ödemesi vermektedir. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler, bankaların belirtilen politikalarına uygun olmaları ve daha önce kendi bankalarından kredi ve kredi kartı kullanımı düzenli ödemeler yapmış olmaları durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Kampanyada, emekli olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli 20.000 TL kredi verilmektedir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden vatandaşların hesaplarına bu krediyi 5 dakika içerisinde yatırmaktadır. Bankaların resmi internet sitelerinde yapılan duyurulara göre, şartları uygun olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi başvuruları için hızlı sonuç verilecektir.

Yukarıda verilen bilgilere göre, emekli olan vatandaşlar Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapacakları başvurularla 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemeleri alabileceklerdir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar