GÜNDEM

Resmi Gazete: Emekliye ek ödeme onayı verildi!

Emekli maaşı hesaplarınız üzerinden alacağınız ek ödemeler ile ilgili detaylı paylaşım Resmi Gazete tarafından da onaylandı.

Resmi Gazete: Emekliye ek ödeme onayı verildi!

Emekli maaşı hesaplarınız üzerinden alacağınız ek ödemeler ile ilgili detaylı paylaşım Resmi Gazete tarafından da onaylandı.

Resmi Gazete tarafından yapılan duyuru ile birlikte emekli maaşlarını Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alan tüm emekliler için uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirileceği ve bu kredileri hızlı bir şekilde bankalar tarafından ek ödemeli kredi olarak devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak mart ayı sonuna kadar alabileceğiniz açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekliler nakit kredi kullanmak istiyorlarsa emekli maaşı hesapları üzerinden alacakları ek ödemeler ile birlikte istedikleri zaman 36 ay vadeli Kredi kullanabiliyor.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olan emeklilere yüksek limitli kredi kullandırmaları durumunda bu kredileri düzenli ödeyen emeklilere 50.000 TL'ye kadar daha Kredi limiti açtı. 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketlerinden bir tanesini seçerek kamu bankaları üzerinden verilecek olan devlet destekli emekli kredisini sizler de katılabilirsiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar nakit kredi almak istiyorlarsa banka şubelerine gitmeden işlemlerini internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabiliyor. bankaların müşteri hizmetleri numaralarını arayarak buradan ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilecek veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte bankaların kendi mobil uygulamaları üzerinden kredi kampanyalarına katılabileceksiniz.

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden emekli maaşı almayan kişiler daha yüksek limitlerde de kredi kullanmak istiyorlarsa banka müşterisi olmak için en yakın banka şubesine giderek maaş müşterisi olabilirler ve buralardan ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar