GÜNDEM

Resmi Açıklama Sonunda Geldi! Eğitim Gören Öğrencilere 2250 TL Destek Parası! Öğrenciler Beklediği Ödemeye Kavuşuyor!

Öğrencilere burs ödemesi için müjdeli haber verildi. Eğitim ve öğretim için yapılan yardımlar hesaplara yatırılıyor. 2250 TL destek parasını bu sefer bakanlık değil başka bir kurum ödeyecek. Burs başvurusu kabul edilenler ödemelerini almaya başlıyor.

Resmi Açıklama Sonunda Geldi! Eğitim Gören Öğrencilere 2250 TL Destek Parası! Öğrenciler Beklediği Ödemeye Kavuşuyor!

Öğrencilerin bir süredir ikincisini beklediği destek parasına ilişkin resmi açıklama geldi. Devletin bakanlıklar aracılığıyla sağladığı desteklerin yanı sıra belediyeler de önemli yardım ödemeleri gerçekleştirmekte. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen adımla birlikte öğrenci bursu ödemelerine ilişkin açıklama yapıldı.

Öğrencilere Kaç TL Burs Ödenecek?

Öğrencilere yapılacak burs ödemesinin miktarı 2250 TL olarak açıklandı. Son dönemde eğitim ve öğretim alanında burs yardımında bulunan İBB, Belediye Başkanı İmamoğlu'nun açıklamasıyla son durumu aktardı. Sosyal medyadaki açıklamada

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu;

”Bu süreçte üniversite öğrenci yurtlarımızı kapatmayacak aksine açık tutacağız. İBB yükseköğrenim bursunun ikinci taksidi olan 2.250 TL’yi de haftaya öğrencilerin hesaplarına yatıracağız. Bu ülke bütün zorlu süreçleri gençlerle, eğitimle ve dayanışmayla aşacak, göreceksiniz.” ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar