GÜNDEM

Rauf Tamer: İnce'nin istifa etmemesi garip bir durum

Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, Muharrem İnce'nin, yeni bir hareket başlatmasının ardından kullandığı söylemlere rağmen CHP'den ayrılmaması, CHP'nin de İnce'yi partiden ihraç etmemesinin tuhaf bir durum olduğunu yazdı.

Rauf Tamer: İnce'nin istifa etmemesi garip bir durum

Muharrem İnce, Memleket Hareketi'ni açıkladığı basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi'nin, içinde meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer de bugün kaleme aldığı yazısında Muharrem İnce'nin, partisinden istifa etmediğini, CHP'li olduğunu dile getirdiğini hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü "Zaten başka bir parti kuracağını da söylemedi. Sadece bir hareketten bahsetti. Ama partiye eleştirilerini de hiç esirgemedi. Muharrem İnce cephesi böyle."

İnce'nin, söylem ve eylemleri ortada olduğu halde CHP'nin, katlanma sebebini sorgulayan Tamer, "Katlanmak dedim, kelime tam da budur. Katlanıyor. İncir kabuğunu doldurmayan sebeplerle bir sürü değerli üyeyi 'kulağından tutup kapının önüne koyan bir yönetim' Muharrem İnce’ye, neden bu kadar çıtkırıldım davranıyor? Siyasette hiç görülmemiş bir nezaket bu... Yani insanın gözleri yaşarıyor." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar