GÜNDEM

Rasim Ozan'a sahip çıkan Ersoy Dede, hakimlere sitem etti

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak çıkışının ardından yaşanan süreç, Kütahyalı'nın 10 ay hapis cezası almasıyla son buldu. Cezayı eleştiren Ersoy Dede ise yargıda anti FETÖ kisvesi altında başka ideolojik aidiyetlerin ortaya çıktığını ifade etti.

Rasim Ozan'a sahip çıkan Ersoy Dede, hakimlere sitem etti

Boşnaklar ile ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın bir şekilde para cezasına çevrileceği konusunu bir kenara bırakırsak defalarca özür dileyen Kütahyalı, cezadan yine de kaçamadı. 

Cezayı ağır bulan Ersoy Dede ise HSK'ya seslenerek yargıda anti FETÖ adı altında başkaca ideolojik yapılanmaların olabileceğini söyledi. 

Dede ayrıca, Kütahyalı'ya şu sözlerle sahip çıktı...

Yargıda bir yapı bitiyor yeni bir yapı mı kuruluyor?

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında 10 ay hapis cezası çıktı. Adam her fırsatta binlerce kez özür dilediği halde mahkeme iyi hal indirimi dahi uygulamadı. Öyle olunca ister istemez şu soruyu soruyor insan, yoksa mesele Boşnak meselesi falan değil de intikam motivasyonuyla mı hareket ediliyor? Hatırlayın. Bir CHP’li vekil Cumhurbaşkanımızın kızına iftira etti diye Rasim Ozan televizyondan veryansın etmişti. O iftira ceza almadı Rasim Ozan’a hapis cezası geldi.  Örnekleri çok. Yargıda Anti-Fetö adı altında başka bir ideolojik aidiyet üzerine bir yapı tesis edilmişse bunun nasıl tehlikeli bir yere doğru gideceğini görmek için 2013 sonrasına bakmamız yeterli sanırım. Bir de bunlara, anlam verilemeyen tahliyelerin eklenmesiyle iş daha da karışık bir hale gelmiş durumda. HSK’nın dikkatle bakmasında yarar var...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar