MEDYA KÖŞESİ

Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir destek de Ersoy Dede'den geldi!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den yeniden gönderilmesinin ardından medya dünyasındaki kalemler ikiye ayrıldı. Bu kararı destekleyenler ve Rasim Ozan'ı destekleyenler...

Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir destek de Ersoy Dede'den geldi!

Rasim Ozan Kütahyalı'yı destekleyenlerin hiçbirisi Boşnaklar'la ilgili sözlerini doğru bulmuyor. Fakat hatasını kabul edip, özürler dileyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya bu yapılanın da haksızlık olduğunu söylüyor. 

Mesela Ertuğrul Özkök... Dün Kütahyalı için Boşnaklar'dan 2. bir şans istedi. 

Mesela Ersoy Dede... 

O da bugünkü yazısında "Rasim Ozan Kütahyalı’yı seversiniz sevmezsiniz. Fakat hakkını teslim etmek lazım" diyerek haksızlık yapıldığını belirtti.

Ersoy Dede, Kütahyalı'yı şöyle savundu:

7 Şubat kepazeliği, 17 Aralık darbe girişimi, Faşist Gezi kalkışması ve elbette 15 Temmuz’daki duruşunu bugün ‘makbul’ gördüğünüz pek çok yazar göstermedi. Vaktin ‘havayı koklayan adam’ları bugün almışlar ellerine kağıt-kalem, ‘adam asmaca’ oynuyorlar. Söylediği söz bir hataydı. Ve o da bu hatasını kabul edip özür diledi. Bundan sonraki her adım intikamcı bir ruh halinin ürünüdür ve kimse kusura bakmasın ama o talihsiz sözüyle de ilgili değildir. Dilerseniz bütün kanalları Rasim Ozan’a kapatın. Toplam doğrunun önüne geçemezsiniz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar