GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı'dan taklidini yapan Güldür Güldür'e destek!

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show'un son bölümünde 'Rasim Ozan Kütahyalı' skeci dikkat çekmişti. O skece Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan olgun bir karşılık geldi. ROK, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 'bana sağlam giydirmişler:) Beni yerden yere de vursa mizahçıların ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunuyorum' dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan taklidini yapan Güldür Güldür'e destek!

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show'un son bölümünde 'Rasim Ozan Kütahyalı' skeci sosyal medyada gündem oldu.Güldür Güldür'ün, "Gelecekten günümüze futbol özel" adlı skecinde, Melih Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı taklit edildi.Söz konusu skeçte; Rasim Ozan Kütahyalı'yı taklit eden oyuncu, Kütahyalı'nın programda yaptığı gibi bir boruyu ağzına getirip çeşitli hareketler yaparken yüksek sesle sık sık bağırdığı görüldü.

O skece Rasim Ozan Kütahyalı'nın ne diyeceği merak konusu olmuştu Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu skece yerinde bir yaklaşım gösterdi. Kütahyalı, 'Show’da Ali Sunal’ın Güldür Güldür ekibinin hazırladığı ROK taklit skecine koptum. Bana sağlam giydirmişler:) Beni yerden yere de vursa mizahçıların ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunuyorum. Yeter ki güldüren, iyi komedi olsun. Tebrikler Güldür Güldür’cüler' dedi. 

İşte o paylaşım...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar