GÜNDEM

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Sözcü gazetesine bomba sözler: Nato kafa, nato mermer

Sözcü gazetesinin Ayasofya'nın cami olarak yeniden açılmasını felaket olarak göstermesine tepkiler sürüyor.. Bir tepki de Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Kütahyalı, Sözcü'nün demokrat makyajını altonda faşizm olduğunu söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Sözcü gazetesine bomba sözler: Nato kafa, nato mermer

Sözcü gazetesinin Ayasofya manşeti gündemdeki yerini koruyor. Birçok isim gibi Rasim Ozan Kütahyalı da Güneş gazetesindeki köşesinden Sözcü'ye tepki gösterdi.

Askeri vesayetin açıldığını fakat Sözcü zihniyetinin halen devam ettiğini savunan ROK, Sözcü'yü faşist olarak tanımladı. 

İşte o yazı:

Seneler geçiyor geçiyor... İşte bir yılı daha devirdik. 2021 senesine geldik. * Fakat yüzyıllar geçse de Sözcü gazetesi zihniyeti değişmiyor. Adamlar 40’ların faşizan CHP kafasını aynen muhafaza ediyor. Nato kafa, nato mermer. * Arada demokratlık makyajı yapmaya kalkıyorlar ama ilk fırsatta o makyaj tel tel dökülüyor. O makyajın altından 40’ların faşizmi çıkıyor. * Zaten bir cami olan Ayasofya Cami’nin asli hüviyetine dönmesinden rahatsız olacak kadar delirmiş bunlar. * Zaten bu Sözcü zihniyeti yüzünden ben de şunu yazmıştım bu köşede: Birkaç sene önce Ayasofya ibadete açılsa kapatma davası açılır ve muhtıra verilirdi bu ülkede.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum