GÜNDEM

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya Aziz Yıldırım tepkisi

Rasim Ozan Kütahyalı, 3 Temmuz sürecini desteklediğini söyleyerek Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Kütahyalı, "Ben Fatih Altaylı riyakarlığında bir yazar değilim" dedi. Kütahyalı ayrıca Ergenekon-Balyoz konusunda "her tür hesaplaşmaya hazır olduğunu" kaydetti.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Fatih Altaylı'ya Aziz Yıldırım tepkisi

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde Fatih Altaylı'nın Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım ile spor dünyasında tanımış birçok kişinin hapis cezasına çarptırıldığı 3 Temmuz 2011'de başlayan "futbolda şike" soruşturmasını sonuna kadar desteklediğini, Yıldırım'ın sabıka fotoğrafını yayınladığını söyledi. Kütahyalı, Altaylı için "şimdi ise sanki hiç 3 Temmuz’u desteklememiş gibi arazi olmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı:

Askeri vesayeti göçerttiğimiz sürecin tüm mesuliyetini de-yapılan yanlışlar dahil-üstlenmeye hazır olduğumu bin kere yazdım. Ergenekon-Balyoz noktasında her tür hesaplaşmaya hazır olduğumu da bin kere söyledim. Ben sorumluluktan kaçan kaypaklardan değilim. 3 Temmuz sürecini de sonuna kadar destekleyip, Aziz Yıldırım’ın sabıka fotoğrafını yayınlayan, şimdi ise sanki hiç 3 Temmuz’u desteklememiş gibi arazi olmaya çalışan Fatih Altaylı riyakarlığında bir yazar da değilim.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar