GÜNDEM

Rasim Ozan Kütahyalı'dan bomba iddia! TSK’da 15 bin kripto FETÖ’cü var!

Güneş Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, TSK içerisinde 15 bin kripto fetöcü olduğunu iddia etti. Kütahyalı'nın konuyla ilgili sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımları dikkat çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan bomba iddia! TSK’da 15 bin kripto FETÖ’cü var!

Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Gazeteciler.com'a  verdiği röportajında gündemi sarsacak ifadelerde bulundu. Kütahyalı, ''TSK bağlamında yalın gerçek şudur ki en az 15 bin kripto-FETÖ’cü subay daha muvazzaf durumdadır. En az 15 bin bu rakam. Tüm askeri personel içindeyse en az 40 bin. 27 Mart 2016 tarihinde verdiğim FETÖ’cü F-16 pilotları rakamlarından ne kadar eminsem bunlardan da o kadar eminim. Gazeteciler.com okurları İçin bunu da ifade etmek isterim'' dedi. 

Rasim Ozan Kütahyalı bugünkü köşe yazısında, TSK içindeki devam eden FETÖ operasyonlarını ele aldı. Kütahyalı sosyal medya hesabından da, bundan tam bir sene önce TSK içinde en az 15 bin muvazzaf FETÖ'cü subayın bulunduğunu açıklayarak bugünkü emekli Tuğgeneral Serdar Atasoy olayına işaret etti. Kütahyalı, kemalist gibi görünen aslında kripto FETÖ'cü olup, örgütle mücadele ediyormuş rolü üstlenen subayların bulunduğuna özellikle dikkat çekiyor.  Kütahyalı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili yaptığı paylaşımları ve bugünkü  yazısı... 

İşte o yazı...

Aslında bugün değerli Kürt aydını dostum Muhsin Kızılkaya'nın Orhan Pamuk hadisesiyle ilgili yazısına cevap verecektim ama TSK içindeki FETÖ olayı konusunda öyle bir şok gelişme yaşandı ki ister istemez bu garabeti yazmak mecburiyetindeyim.

*

Bilindiği gibi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Ocak'ta emekli tuğgeneraller Serdar Atasoy ile Celalettin Çoban'ı gözaltına almıştı.

*

TEM Şube'de ifadeleri alınan Çoban ve Atasoy, dün Ankara Adliyesi'ne çıkarıldı.

*

Emekli Tuğgeneral Serdar Atasoy, savcılık sorgusunda etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istediğini belirterek, itirafçı oldu.

 Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum