POLEMİK

Rasim Ozan Kütahyalı Emre Alkin'i yerden yere vurdu

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde Economist Emre Alkin'i sert sözlerle eleştirdi. Kütahyalı, "eski rejimin sahipleri bu köhne düzen değişmesin diye her türlü tetikçilerini Berat Albayrak ve Tayyip Erdoğan’ın üzerine salıyorlar. Bunlardan biri Emre Alkin’dir" dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı Emre Alkin'i yerden yere vurdu

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Economist Emre Alkin'in ekonomiye ilişkin değerlendirmelerini eleştirerek bunların "sinsilik ve küstahlık içerdiğini" söyledi. Kütahyalı, "Daha düne kadar adeta devletin resmî iktisatçısı gibi davranıp şimdi -neden olduğu son derece karanlık şekilde- bir anda taaruza geçerseniz burada bir alicengiz oyunu olduğu açıktır" dedi:

Elbette ülkeyi ithalat cenneti olmaktan çıkaran bu büyük ekonomik devrim yapılırken ihanetleri de yaşıyoruz. Çünkü eski rejimin sahipleri bu köhne düzen değişmesin diye her türlü tetikçilerini Berat Albayrak ve Tayyip Erdoğan’ın üzerine salıyorlar.

Bunlardan en üzücü ve acınası örneklerden biri maalesef Emre Alkin’dir. Ağabeyi Kerem Alkin bu süreçte dik ve kararlı bir duruş sergilerken Emre Alkin, Türkiye’nin en zor günlerinde 180 derece dönüş yaparak Başkan Erdoğan ve Berat Albayrak’a sinsi bir saldırıya geçmiştir. Burada iyi niyet görmek mümkün değildir. Zaten herkes herşeyin farkında. Turkuvaz Medya’da Alkin ile ilgili yapılan özel haber Alkin’e dair hakikati ifşa ediyor.

Emre Alkin’in Berat Albayrak’ı hedef alan ve maalesef baştan sonra sinsilik ve küstahlık içeren YouTube videolarını ben büyük bir şaşkınlıkla seyrettim. Sadece ben değil akıl sahibi herkes işin içinde bir iş olduğunu anladı ve bu da ifade edildi.

SİNSİZCE SÖZ NUMARALARI YAPARAK

Sözcü yazarı ve Berat Albayrak’a nefretiyle bilinen Murat Muratoğlu’nun sözlerini 20 ile çarpın ancak Alkin’in saldırı dozuna ulaşırsınız. Aynı şeyi daha 5 gün önce TV100’de Ahu Özyurt’un programında da yapmış Alkin. Sinsice çeşitli söz numaraları yapınca Berat Albayrak’a ve Başkan Erdoğan’a yönelik gerçek niyetini gizleyemiyor. Ne tv100’de ne de YouTube kanalında.

HEP BÖYLE OLSA BİR ŞEY DEMEZDİM

Emre Alkin hep böyle radikal muhalif çizgide olsa yine ben birşey yazmazdım, kendisini tutarlı bulurdum ama hükümete yakın olarak kendini takdim eden EkoTürk ve tv100 gibi kanallarda daha düne kadar adeta devletin resmî iktisatçısı gibi davranıp şimdi -neden olduğu son derece karanlık şekilde- bir anda taaruza geçerseniz burada bir alicengiz oyunu olduğu açıktır. Devlet de elbette bu durumu fark eder.

Bu konu hakkında daha söylenecek çok söz ve kanıt var ama şimdilik kesiyorum. Mühim olan Berat Albayrak’ın bu köklü ekonomik devriminin kesintisiz devam etmesi ve Türkiye’yi hedef alan taarruzların da bertaraf edilmesidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum