GÜNDEM

Rasim Ozan: İrem Çiçek'i star yapabilirdik

Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, eski CHP'li Milletvekili Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek için "Sinan Çetin’le beraber İrem’i sahnelere ve beyazperde dünyasına damga vuracak bir aktrist yapabilirdik" dedi.

Rasim Ozan: İrem Çiçek'i star yapabilirdik

Ulusal Kanal ekranlarında yayınlanan Ulusal Özel programında Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek ile FETÖ'cüler konusunda tartışan Mustafa Albayrak, 15 Temmuz öncesinde ordudaki FETÖ'cüleri işaret eden gazetecilerin Genelkurmay tarafından tutuklanmaya çalışıldığını söyleyerek "F-16 pilotlarının yarısı FETÖ'cü, dediği için Rasim Ozan'ı tutuklamaya kalktı Genelkurmay. Zor kurtardı" ifadelerini kullandı. Dursun Çiçek, bu sözler üzerine "Arkasında Cumhurbaşkanı olduktan sonra kim tutuklayabilir?" karşılığını verdi.

Konuyu Güneş gazetesindeki bugünkü köşesine taşıyan Rasim Ozan Kütahyalı, dün gazeteciler.com'a verdiği röportajı köşesinde paylaştı.

İREM ÇİÇEK'İ ANLIYORUM

"Daha önce Dursun Çiçek’in kızı İrem Çiçek de beni hedef alan sert açıklamalar yapmıştı" diyen Kütahyalı, "Ben özellikle İrem’i çok iyi anlıyorum ve asla kızmıyorum. İrem travma geçirmiş çocuklar kuşağının sembol ismidir" dedi.

Kütahyalı, 2002-2008 yılları arasında Plato Film'de kast direktörlüğü yaptığını hatırlatarak "Sinan Çetin’le beraber İrem’i sahnelere ve beyazperde dünyasına damga vuracak bir aktrist yapabilirdik. Şu an tanıdığınız birçok oyuncu o dönemin ürünüdür. İrem’de de gösteri ve sanat dünyasına yönelik böyle bir istek ve eğilim olduğu açık. Potansiyeli de var. Ama hayat bazen insanları yani hepimizi bambaşka yerlere sürüklüyor. Yaşam nehrinin nasıl akacağı belli olmuyor" ifadelerini kaydetti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar