GÜNDEM

QNB Finansbank'tan Faizsiz Kredi İçin Özel Hamle Geldi! Kredinizi Anında Çekin!

QNB Finansbank, faizsiz kredi imkanı ile müjdeli haberi verdi. Eğer kredi ihtiyacınız var ise bunu faizsiz şekilde çözebilirsiniz. Hemen sizler de adım atın ve kampanyadan yararlanın. Faizsiz kredide son durum nedir? Mobil uygulamayı kullananlar yaşadı...

QNB Finansbank'tan Faizsiz Kredi İçin Özel Hamle Geldi! Kredinizi Anında Çekin!

Kredi fırsatları bitmek bilmeyen QNB Finansbank, önemli bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Banka, sunduğu fırsatta faizsiz şekilde kredi verecek. Üstelik bu krediden kimlerin yararlanabileceği de belli oldu. Hemen sizler de başvuru yaparak kredi imkanını değerlendirebilirsiniz.

20 Bin TL Kredi Faizsiz Verilecek!

QNB Finansbank, 20 bin TL'ye kadar olan kredileri faizsiz şekilde müşterilerine veriyor. Üstelik ödeme kolaylığı da sağlandığı için herhangi bir problem yaşamadan kredi borcunuzu ödeme planınıza göre kapatabiliyorsunuz. Peki bu krediden kimler faydalanabilecek? Pek çok kişi başvuru yapsa da belirli kişilere kredi imkanı sağlanacak.

KOBİ'lere Müjdeli Haber!

Cirosu 8 bin TL'ye kadar olan KOBİ işletmelerin bu imkandan yararlanabileceği belirtildi. Eğer faizsiz kredi için başvuru yapmak istiyorsanız, cironuzu göz önünde bulundurarak işlemde bulunmalısınız. Bankanın diğer kampanyalarını incelemek için mobil uygulamayı kullanmanız tavsiye ediliyor. QNB Finansbank üzerinden sağlanan hizmetler ve çok daha fazlası müşterilerin dikkatini çekmekte. Önemli kampanyaları da bu sayede kaçırmamış olacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar