GÜNDEM

QNB Finansbank Yeni Müşteriye Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Veriyor! Başvuru Yapanlar Çok Şanslı!

Bankanın yeni müşterilere verdiği özel ihtiyaç kredisi dikkat çekti. Düşük faiz ve yüksek vade ile verilen kredi, acil nakit ihtiyacınızı anında karşılayacak. Peki QNB Finansbank kaç TL'lik kredi veriyor? Kredi başvuruları ise çoktan başladı.

QNB Finansbank Yeni Müşteriye Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Veriyor! Başvuru Yapanlar Çok Şanslı!

QNB Finansbank'ın yeni müşterileri için üst limiti 50 bin TL olan ihtiyaç kredisi vereceği ortaya çıktı. Böylelikle banka dahilinde pek çok müşterinin bu kampanyadan yararlanacağı belirtiliyor. Eğer sizler de bankanın yeni bir müşterisi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Kampanyanın süresi dolmadan kredinizi hemen alın.

Nakite Sıkışanlar İçin Kredi Teklifi!

Acilen nakite sıkıştıysanız ve bir şekilde kredi çekmeniz gerekiyor ise QNB Finansbank imdadınıza yetişiyor. Bu sayede kredi başvurusunda bulunabilir ve 50 bin TL'ye kadar kredinizi hemen çekebilirsiniz. Ancak belli noktada kredi faiz oranlarını da incelemek gerekiyor.

1,59 Faiz Oranı ile İhtiyaç Kredisi!

İhtiyaç kredisinin faiz oranı %1,59 olarak açıklandı. QNB Finansbank kapsamında 24 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Bankanın yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisinde geri adım atmaması ve düşük faiz oranı ile yüksek miktarda kredi vermesi sevindirdi. Bankanın yeni müşterilerinin yanı sıra eski müşterilerine de bir takım faizinin düşük olduğu kredi kampanyası sunduğu gelen bilgiler arasında.

Başvurunuzu Hemen Yapın!

QNB Finansbank aracılığı ile kredi çekmek isterseniz başvurunuzu internet, mobil veya şube üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusunda da anlık olarak kredi çekip çekemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar